Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kosovo
Povratak na članak

Atmosfera u Prištini napeta pred prosvjed

Kosovari vjeruju da je arapsko proljeće na vratima Kosova i da je pravi cilj prosvjeda zapravo rušenje vlade Kosova na ulici.

Komentari 5

Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
16:56 26.01.2015.

Republika Kosova je suverena država a gradjani Kosovo imaju opravdane razloge da protestvuju. To je njihovo neotudjivo pravo. Svi oni koji se nasilno ponašaju i postupaju trebaju odgovarati pred zakonom.

VL
MA
makotako
15:45 26.01.2015.

kosovska vlada nijednu odluku ne donosi sama, njoj diktira zapadna alijansa ,mnogo toga i nepravedno..ali zasto se ne pise o Egiptu sada kada se nastavlja zlocin nad narodom i ubijanja gradjana?

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:53 26.01.2015.

Cudi me, s obzirom na vec poznatu "cinjenicu" (ha, ha, ha...) da gdje god dodju Ameri i NATO tece med i mlijeko. Kako to da protestiraju protiv "prosperiteta i idile" u kojoj zive.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
15:28 26.01.2015.

Sta bi radili sa 2 miliona Albanaca,kada bi Kosovo nekim cudom opet palo pod nasu vlast?....Ovo nije nikakva provokacija ili nesto slicno,vec zdrav razum.Smatra se da Kosovu ima oko 2miliona Albanaca,koji bi da je Kosovo i dalje nase imali pravo glasa,birali bi poslanike i imali znacajan broj poslanika u skupstini....pa da se tamo malo i Albanski govori....!! bilo bi veselo al za Oluju nisam !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.