Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmičar

Ariel Castro priznao krivnju, pristao na doživotnu kaznu zatvora

Ariel Castro (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.07.2013.
u 17:41

Podsjetimo, 53-godišnji Castro u desetak godina dugom zatočeništvu u svojoj kući u Clevelandu držao je Ginu DeJesus, Michelle Knight i Amandu Berry koje je tukao, silovao i izgladnjivao.

Ariel Castro nagodio se te je priznao krivnju na sudu u Clevelandu zbog otmice i silovanja triju djevojaka.

Kako javlja Reuters, na saslušanju je Castro pristao na doživotnu kaznu zatvora, a tužiteljstvo se u zamjenu složilo da otmičar neće dobiti smrtnu kaznu.

Podsjetimo, 53-godišnji Castro je u desetak godina dugom zatočeništvu u svojoj kući u Clevelandu držao Ginu DeJesus, Michelle Knight i Amandu Berry koje je tukao, silovao i izgladnjivao. One su u svibnju oslobođene iz njegove kuće, a tada je također oslobođena i 6-godišnja djevojčica, kći Amande Berry koja je začeta tijekom zatočeništva. DNA testiranje pokazalo je da je Castro otac djevojčice. 

>> Otete djevojke iz Clevelanda: Hvala vam na pomoći i molitvama 

>> Ariel Castro prvi put na sudu: Ne osjećam se krivim! 

>> Castro je tukao, izgladnjivao i silovao djevojke u kući!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije