Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA ZAKONA
Povratak na članak

Arhivisti poslali otvoreno pismo Boži Petrovu

'Ni upućeni ni neupućeni čitatelj ne može razlučiti radi li se o pogrešci onih koji namjeravaju mijenjati zakon ili o pogrešci slabo informiranih novinara'

Komentari 25

CI
cicibela
16:54 07.02.2017.

Mogli su otvoriti i pisma koja su slali odvjetniku obitelji Đureković, da saznamo zašto g. Pavlović nije mogao doći do dokumentacije na suđenju Perkoviću i Mustaču.

VL
PE
pessimus
16:53 07.02.2017.

još jedan dokaz da božo petrov ima problema s vidom.

VL
ST
Stipan
17:02 07.02.2017.

Njemačka je arhive Stasi Akte otvorila odmah poslije samog ujedinjenja i na čelu je bio sadašnji predsjednik Gauck . Javnost je mogla vidjeti što i tko je koga špijunirao i za obavještajnu službu radio ili bio doušnik . Čega see Hrvati boje i zašto to konačno ne objave . Sve dotle u Hrvatskoj neće biti mira i uvijek će biti podjele na mi i oni.

VL
NI
nibunika
17:37 07.02.2017.

Podržavam otvaranje arhiva, mada smatram da su oni već odavno otvoreni i iz njih su mnogi dokumenti izuzeti. Uvjeren sam da se u njima neće naći nikakvi dokumenti o Manoliću, Boljkovcu, Šeksu, Karamarku i sličnima.

VL
BU
Bubalamala
16:50 07.02.2017.

Ako je Hrvatska dosad bila podjeljena, mogla bi nakon otvaranja arhiva, biti u neredima zato je nužno saslušati struku jer to ipak nisu stvari za ulicu !

VL
GU
gustirna
17:17 07.02.2017.

Do sada bratija sa komunistickog filozofskog nije trazila konzultacije da se otvore svi arhivi njihove partije i udbe....i sada bi oni kao trebali biti konzuktirani....hahaha...

VL
OB
obivankenobi
16:23 07.02.2017.

Strah i nervoza crvene bratije je sve izrazenija.

VL
DU
Deleted user
17:13 07.02.2017.

Arhivska struka? Tu je Božo doma kao sa svim strukama do sada, mijenjali statute firmi ili zakon koji ne postoji. Podsjećam, njego frend Pauletić je stručan da postane Spliski gradonaćlenik jer je bio na Južnom polu i sreo pingvine.

VL
BE
berava
19:49 07.02.2017.

Partija je otimala stanove i kuce bogatim Zidovima.Jugojusipovic zivi i dandanas u otetom zidovskom stanu.Mozda i to stoji u arhivi.

VL
GU
gustirna
17:19 07.02.2017.

A tek bauk...sada bumo doznali tko mu je dao ime arsen....

VL
ON
ON
18:10 07.02.2017.

Evo dobroga primjera kako funkcionira demokratska vlast izabrana od naroda.Prije izbora nabrblja i obeca sve i svasta,dobije glasove od naroda,naravno da sluzi narodu.Postane ministar ili u ovom slucaju predsjednik sabora, a nema pojma o pojmu.Netko u pozadini vjerovatno crkveni "dostojanstvenici"da bi nekom ucinili uslugu,predloze mu neku glupost,i on to slijepo slijedi. I evo sta dobijemo.Cijela nacija a pogotovu politika i mediji zabavljaju se necim sta nema blage veze sa zdravim razumom.Tako to kod funcionira od 90-te pa do danas.Rezultate vidimo.Drzava nema napretka narod neupucen i sta je najgore podijeljen.Bravo mostovci.Svaka vam cast.

VL
DU
Deleted user
17:59 07.02.2017.

Čim vidim da je nekaj sporno nekom liku sa filozofskog fakulteta odmah mi se cini da se pokusava napraviti velika zananost od otvaranja arhiva za javnost, kako bi si komunjare kupile jos vremena... Nikakve nam ne trebaju analize strucne ie i ne strucne javnosti, jer su obicno ti strucnjaci na platnim listama komunjara.... Otvorite arhiv da jednom zauvijek mozemo zatvoriti to poglavlje. Ovako nas komunistički zločinci i djeca komunisitčkuh zločinaca uče da je domovniski rat bio fašistički i da je bilo kakva privrženost hrvatskoj zločinačka ustašaka ideologija. Otovriti pod hitno da se vidi tko je ubijao hrvate, tko je postavljao srbe na važna mjesta u hrvatskoj i kako su srbi kroz komunističku partiju, zajendo sa izdajicama, planirali veliku srbiju na račun hrvatskih teritorija!

VL
MR
mrgud55555
18:38 07.02.2017.

IZVINI se Karamarku i daj ostavku..Drek Glavašević se diže na sve 4 noge i pita u saboru kako Hrvatska poštuje žrtve holaukusta koji se danas održava.Ja bi tebi govno jugoslavensko rekao ovako,sve žrtve treba poštovati ali ne kao ti.Ti navodno poštuješ žrtve holakousta,a ne poštuješ naše žrtve koje su pale u domovinskom ratu,i još gore koje su zajedno pale sa tvojim ocem pokoj im duši svima koji su sa tvojim ocem stradali,a sjetise majmune kako si ismijavao naše branitelje koji su poginuli braneći Vukovar.Budalo misliš da smo to zaboravili ne nismo i nećemo.Najprije poštuj žrtve svoje domovine,ako smatraš da ti je Hrvatska domovina.

VL
DU
Deleted user
17:47 07.02.2017.

za ostvarivanje istine zakon nesmi biti prepreka nego obrnuto

VL
GV
golub Vaso
23:01 07.02.2017.

pola zajednice noćas ne spava, od agenta Sove, Garavog itd.

VL
Avatar servo_volan
servo_volan
22:33 07.02.2017.

ARHIVISTI-KOMUNISTI ostatci djece udbaša jugo oficira polako ali sigurno uhljebi letite SDP kadar

VL
Avatar hrvat a ne dotepenec
hrvat a ne dotepenec
17:21 07.02.2017.

BOZO!!!!!!!!!!!! JEDALA te BOSNA i HERCEGOVINA... nemas sta grasti pa si se dovukao u HR. ako si tako sposoban zasto se nisi kandidirao u B I H??... a da ... tamo nemas sta grast !!! osim kaamenaa.... baraziti bili i ostali....... ocistimo HR. od BARAZITA lp od HRVATA iz HRVATSKE

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
20:08 07.02.2017.

Ajde otvorite te famozne arhive pa da narod čita otkud su došle tisuće i tisuće uglednih HDZ-ovaca i profesionalnih domoljubaca. Jedva čekamo.

VL
ZM
zili_mi_ruka
16:18 07.02.2017.

ADEZEovci u problemima, nadam se da Karamarko nece poslati svog covjeka da otuđi kompromitirajuce dokumente. Znamo kako rezira provalu u automobil pa cak i u policijsku postaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.