Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Arbitražni spor Zagreba i Ljubljane u ovom je trenutku nerješiv: Postoji samo jedan izlaz

10.07.2022.
u 07:14

Sudeći prema izjavama Tanje Fajon, Slovenija hrvatski ulazak u Schengen neće uvjetovati implementacijom arbitraže.

Komentara 32

OT
otrovnijezik
09:30 10.07.2022.

Granica je gdje je bila i nikakva arbitraža to promijeniti neće.

ŹI
ŹIVAC
08:42 10.07.2022.

Izgleda da mi svim susjedima trebamo dati što i koliko oni zažele da bi imali dobrosusjedske odnose. U suprotnom pravcu, kada bi mi isto to zahtijevati bio bi to očit znak narušavanja dobrosusjedskih odnosa. Dakle, mi uvijek krivi, odgovorni…Zamislite, tako kaže novinar, u Sloveniji treba “hrabrost”za izgradnju dobrosusjedskih odnosa s nama! Ah Ah

ZP
zeljko.posaric.9
09:04 10.07.2022.

mracan dao more Sloveniji, glavni odbor sdrpa to potvrdio. HDZu do sad uspio spasit Hrvatsku od te mracanove veleizd.je . Nadajmo se da ce tako i ostat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?