Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARBITRAŽA
Povratak na članak

Pritisak radi prihvaćanja odluke

Ugovor o pristupanju EU ne obvezuje Hrvatsku da provede odluku Arbitražnog suda

Komentari 4

CE
centirion
15:55 01.07.2016.

Nikog u Hrvatskoj ne zanima sta misle Zlovenci!

VL
DE
dernek
14:10 01.07.2016.

Slovenski diplomati i arbitrazni sud je uhvacen sa prstima u pekmezu i to je dokazano prema tome za hrvatsku taj sud nema sta vise raditi u tom sporu.

VL
MA
mashek
17:07 01.07.2016.

Jedini način da bi se Arbitražni sud oslobodio sumnje pristranosti u slučaju "Pirangate" je da nastavi raditi na slučaju i da donese presudu u skladu s međunarodnim pravom o razgraničenju na moru. Hrvatska bi takovu presudu mogla prihvatiti, jer je to što ona upravo i predlaže.

VL
HR
hrUsrcu
12:14 02.07.2016.

sto se tice piranskog zaljeva, slovenci igraju na kartu hrvati imaju puno mora, nek i nama "poklone" malo tog mora, sto je odprilike isto kao da bih ja dosao u banku i kazao- "vi imate puno novaca - poklonite mi nesto od tog novca". a nigdje se ne spominje okupirana sveta gera, podrucja oko mure, i ostali zicom okupirani hrvatski teritorij!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.