Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem
Povratak na članak

Apsurdne odluke ministra prometa o Podravskom ipsilonu

Radovi na 2. fazi Ipsilona otkazani su 2013. zbog odluke Vlade 
da prestane graditi, ali sad ona želi da se zbog izbora ta cesta ipak gradi

Komentari 11

IV
ivica.vranjic
08:07 02.03.2015.

Dosta igrokaza trecerazrednih rezisera i slucajnih scenarista! Pun nam je kufer "Obrovaca", otvaranja radova, svecanih vrpci i pustih obecanja! Hrvatska treba mlade, postene, pametne, obrazovane i ljude koji zive Hrvatsku! A to nisu sigurno ovi koji nam vec predugo kroje gace! Nit su to njihovi kojekakvi poltroncici! Briga me za politicki predznak, ako u covjeku vidim sve gore navedene vrijednosti. On je moj izbor!

VL
DU
Deleted user
00:22 02.03.2015.

Odluku o gradnji Podravskog ipsilona kao autoceste donijela je još vlada Ive Sanadera, i to pod pritiskom njegovih tadašnjih koalicijskih partnera, ............. indikativno, odluka je donijeta pod pritiskom, a odluka o nastavku gradnje uoči kampanje - da hrvatski političari iolee vode brigu o onima o kojima bi prvenstveno trebali, a to su njihovi porezni obveznici i stanovnici Hrvatske, cijele Hrvatske, Podravina bi odavno imala i x i y i z. Dok u vlasti prevladavaju oni kojima je sjever, sjeveverozapad zemlje u srcu i duši stran, tuđ pojam, a korektnosti imaju malo, Podravina bu živjela na onom užasu od magistrale.

VL
ST
stefj
07:51 02.03.2015.

Ne vidim tu ništa čudno. Pa sam vrh partije jasno je rekao - bolje biti podoban nego pametan. I to je to... Cijela stranka, samim time i vlada, je tako ustrojena, sve poslušnici bez sposobnosti i znanja. Jedina prednost po kojoj su birani jest lojalnost stranci i vođi... Baš je interesantno kako su mediji olako prešli preko Ostojićeve izjave, da je tako nešto rekla Kolinda, razapeli bi je samo tako.

VL
SS
sokac sa drave
11:52 02.03.2015.

Podravci nista od ceste,za vas su dobri kameni temeljci.Autoceste,tuneli i mostovi idu kao i uvijek dalmatincima u kamenjar.Evo vec je jedan most kopno otok ugovoren i mora za godinu dana biti gotov.Poslije dolazi na red Peljeski most i jos mnogo toga.Sjever ,podravina i slavonija nisu u ovom stoljecu u planu.Vase je da na smijenu birate HDZ i SDP,sa dvoglavom zmijom vladaju sto posto kamenjarci.

VL
GI
gilesfra007
10:19 02.03.2015.

Grade sad cestu zbog izbora kaze vrli autor!!!!! Sanader je otvario radove, a novca niodkuda, Kosor isto nije novac nabavila. I sad kad konacno ima novca od EU sad opet nije dobro. Dakle, nasi novinari su spremni na sve samoo ne na objektivno informiranje.

VL
Avatar deziderij
deziderij
10:23 02.03.2015.

Stalno se potvrđuje moja teza o jad politićarima ove banana tvorevine HR. To su glavni i jedini krivci za sve što nam se dogodilo i što nam se događa, oni su teška rak-rana ove jadne zemlje s teškim metastazama ii bojim se da nema te kemoterapije koja će nam pomoći.

VL
NI
nindjago
23:24 01.03.2015.

Pogledaj mu facu samo nesto abnormalno vidis u njemu.

VL
DU
Deleted user
10:40 02.03.2015.

Ovaj lik je opsesivna osoba, od kad je na vlasti bolesno misli da je država njegova , smatram ga najgorim ministrom u povijesti ikad, umišljena osoba željna priznanja kojeg nema ni odkuda. On se sprdava s Hrvatskim narodom i njegovom imovinom, dosta nam je takvih nesposobnjakovića i ulizica.

VL
TO
Toni12345
00:09 02.03.2015.

Budimir dobro zbori, ali ga Karamarko neće pitati za mišljenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.