Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. 'šparna hiža' u Koprivnici
Povratak na članak

APOS-u ‘penali’ od 380.000 kuna, a stanari nemaju pravo na odštetu

Neki od stanara su pola godine paralelno plaćali i kredit i podstanarstvo

Komentari 2

SB
Sinisa_Bosanac
09:47 31.10.2014.

Smatram da su kupci stanova osteceni.

VL
KA
kafka
10:54 03.11.2014.

Ako im u predugovoru i ne piše jasno datum useljenja to ne bi smio biti problem pri zahtjevu i potraživanju stanara jer je datum planiranog useljenja bio javno objavljen i kao i svinovi datumi useljenja nakon toga. Dakle javno objavljeni datum useljenja proizvodi isti pravni učinak kao da je on i bio unesen u ugovor. Razlike su u nekim nijansama ali na kraju je to isto i gradski pravnici to znaju. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pitanje je samo da li će se stanari dati obeshrabriti u traženju svojih prava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.