Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme u Osijeku
Povratak na članak

Apokaliptični prizori kakvi nisu viđeni od rata: Polomljene grane, razbijene cigle, kuće bez struje...

Stoljetna oluja, kako su ju već nazvali u gradskom kriznom stožeru, pogodila je Osijek u ponedjeljak oko 17 sati. Nebo se potpuno zamračilo, hitno je upaljena gradska rasvjeta. Zapuhao je snažan vjetar koji je čupao stabla iz korijena. Građani zaglavljeni u vodi na cesti zapomagali su iz svojih potopljenih vozila.

Komentari 4

OB
ObrenM
15:19 28.06.2016.

Novinarka je zagovornica kataklizme.Posebno zadivljuje njena educiranost-tehnikom.Radi pomrcine hitno je upaljena javna rasvjeta.Destljecima se javna rasvjeta automatski pali i gasi"forelima"tojest foto elektricnim relejima.Koliko ima nezaposlenih novinarskih lumena, ali radi podobnih ne mogu doci u prvi plan.

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
15:12 28.06.2016.

Nemojte radit dramu gdje je nema. Nije to djelo Boga niti stižu skakavci! Posao je napravljen nekvalitetno i provizijski, a rezultat se vidi.

VL
Avatar NemaSvadje
NemaSvadje
15:02 28.06.2016.

Ovi kao Vucic, svake godine stoletnja kiša ili poplava.

VL
Avatar NemaSvadje
NemaSvadje
15:08 28.06.2016.

HAARP...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.