Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anvar Azimov:
Povratak na članak

U nekoliko dana ruski su avioni postigli više nego SAD od početka rata

Rejting Putina u Rusiji je nakon ukrajinske krize jako i naglo skočio

Komentari 52

DU
Deleted user
11:30 05.10.2015.

I na kraju ispada da su Amerikanci gori od Rusa, a trebalo je biti obrnuto. Izađeš iz mračnog komunizma i završiš u još goroj američkoj verziji komunizma.

VL
DU
Deleted user
10:58 05.10.2015.

Rusi su sada pokazali da je Zapadna koalicija bila samo maska i da su zapravo posredno podržavali terorizam. Zastrašujuća spoznaja o svijetu u kojem živimo.

VL
Avatar abakus
abakus
12:26 05.10.2015.

Javna je tajna da SAD&co podržavaju ISIL jer im odgovara takvo kaotično stanje i da ih napadaju samo na riječima. Za razliku od njih, Rusi su se zaista uhvatili posla i uspjesi zato ne izostaju. A to što ih SAD&co zbog toga kritiziraju zajedno s proameričkim medijima nije nikakvo čudo. Ukratko: Kad SAD sruši legitimnu vlast i podržava kriminalce uz čiju pomoć ih je srušila onda je u pitanju "uvođenje demokracije". A kad bez ikakvog razloga bombama razore bolnicu i pobiju liječnike u njoj te pacijente, onda je u pitanju "kolateralna šteta". Kad pak Putin pomaže uvođenju reda u razorenu zemlju i suzbija kriminalce onda "Rusi poduzimaju opasne poteze". I optužuje ih se da su u tim napadima ubili ženu i djecu koja sada, gle čuda, nisu kolateralna šteta, već su žrtve... iako su ranjeni/ubijeni (i to ako) danima prije napada, najvjerojatnije od strane kriminalaca kojima upravljaju SAD&co... Licemjerje bez granica, bez daljnjeg.

VL
Avatar babas
babas
16:38 05.10.2015.

Ruska avijacija je superiorna zapadnoj,uz to očito je da imaju bolje dronove i špijunažu. Rusi smrtonosno pogađaju najvažnije mete,naftovode,prometnice,zapovjedništva,skladišta i poligone za obuku terorista,to je glavni razlog zašto su nakon tek par dana bombardiranja unijeli paniku u redove terorista. S druge strane američka koalicija bombardira besmisleno napamet po selima i pustinji.

VL
IV
Ivan2706
12:40 05.10.2015.

Ako ovu priču rusi riješe u nekom kraćem vremenu doći ćemo do zastrašujuće spoznaje o dvoličnoj ulogi amerikanca u ovom prljavom ratu. Ispast će da je cijeli Kalifat stvoren pod patronatom amera i da su ona kak ti bombardiranja bila samo predstava za svijet. Duboko se nadam da se to neće obistiniti...

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
11:01 05.10.2015.

pa čovjek niti ne laže ... kad je ruski cilj očuvanje asadovog režima dok zapada nije ... sasvim logično.

VL
IH
iron.hide.54966
08:02 06.10.2015.

Samo rokajte, možda Europa shvati da to nije problem koji se treba rješavati u Europi nego na izvoru.

VL
DU
Deleted user
12:34 05.10.2015.

inter05.10.2015 u 11:30h I na kraju ispada da su Amerikanci gori od Rusa, a trebalo je biti obrnuto. Izađeš iz mračnog komunizma i završiš u još goroj američkoj verziji komunizma. ................................................................................................................... Na dobrom si tragu ali poradi istine mora sese precizno definirati - Američka politika izvire iz imperijalističkog kapitalizma inema socijalnu empatiju koja je sastavni dio komunizma što ovaj zločinački totalitarizam ni malo ne opravdava. Američka ideologija je poput one u Americi vrlo aktivne sektaške ideologije Scientology. Kad si snjima sve ti uzumu. Pored imovine čak i vlastiti stav, ponos, i najbliže. Nema niko pravo imati nekog bilžnjeg svog osim njih. Ako nisi s njima onda anomalijski percepiraju da si protiv njih. Profit i moć su okosnica svega. Polazna i završna točka. Put od točke A do točke B. Sve što na tom putu strada za njih je kolateralna šteta. Amen

VL
QO
qoxo
18:04 05.10.2015.

ISIL je Američka "tvrtka" koja dnevno obrne preko 1 milijarde dolara na nafti koja se slobodno i bez trošarina crpi na poljima Iraka i Sirije. Nitko ne pita zbog čega je nafta tako jeftina i tko zapravo kupuje tu naftu? Kupuje ju zapad a rusima niakako ne odgovara tako niska cijena od 46$ po barellu ali sad bi se to moglo okrenuti u njihovu korist.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
07:14 06.10.2015.

udri Putine na sve sto dise.

VL
DU
Deleted user
19:37 05.10.2015.

..nikad dosta..medija i propaganda..a ljudi..ka musice,,na hovna..nikad naucit mislit..svojim glavam..je li tako..bacuska..

VL
Avatar MK
MK
14:25 05.10.2015.

...kakav glupan postane "Dr." - pa SAD uopce nije bio vojno aktivan u Siriji - kako se to uopce moze usporedivati? ...uostalom je upravo Rusija zaustavila aktivnosti protiv ISIL-a na teritoriju Sirije - tvrdeci sa diktatorom Assadom skupa, da bi to bila povreda medunarodnoga prava ! ...upravo su Assad i Rusija zamrznuli situaciju u kojim se demokratskim snagama nije moglo pomoci. (zabrinjavajuce je citati ovakav propaganda materijal kao ovaj clanak)

VL
UR
urbanum
17:44 05.10.2015.

Imati iluzija o ruskom ulasku u Siriju, znači zaboraviti sve što su ruske ( čitaj sovjetske ) intervencije donijele zemljama kao što su Mađarska, Češka, Poljska,Finska ili Afganistan. Danas kad je Hrvatska izvan sovjetskog utjecaja gutati rusku propagandu a zaboraviti s kim se došlo do Oluje i pobjede znači zaboraviti bitno. To je moguće u zemlji HRTV kao "javnog" medija i večernje-jutarnje falange za pranje mozgova.

VL
TR
Trnjanec
12:21 05.10.2015.

Google pretraga: "putinova tvornica trolova". Bit će jasniji neki od komentara.

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
15:14 05.10.2015.

Nemojte opet izmišljati.... uspjesi u razaranju?!? Rusi nisu u stanju na Mjesec otići, još manje na Mars - to je napredna tehnologija, pozitivna i znak uspješnosti! Divljaci se od oružja ne miču! Dobar pokazatelj nasilnih stremljenja i želje za agresijom, osvajanjem. A glede uništavanja ISILa - još ćemo vidjeti kako to uspješno izvesti do kraja...Rusjaci su zaboravili kako su u Afganistanu od golorukih ljudi dobili po piksi! Akcija protiv ISILa mora biti pametno planirana i u kolaboraciju...Europa, Ameri, Kina, Rusi, Arapi....jedino tako uspjet ćemo.

VL
AA
Aartur
11:09 05.10.2015.

Ruska propaganda je uvijek ista: aktualni diktator je uvijek još popularniji, a ruska vojska uvijek još moćnija i još pobjedonosnija

VL
PG
poducavam-glupe
11:12 05.10.2015.

A što ovo laže na slici stari. Što rukama pokazuje stari da je tako veliko.:)

VL
IS
isljednik
11:32 05.10.2015.

smiješna ruska propaganda i uvijek isti proruski komentatori, od kojih dobar broj pripada jednoj nacionalnoj manjini u HR!

VL
ZO
zoom
11:33 05.10.2015.

zašto rusi napadaju protivnike asada koji ratuju i protiv ISIL-a umjesto da napadnu ISIL????

VL
PG
poducavam-glupe
11:09 05.10.2015.

Ruska posla. Rusi proizvode i voze avione isto kao što to čine s osobnim automobilima. Bolje od Zapada :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.