Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Policija će DORH-u kazneno prijaviti Crlenjaka i Vlajčevića

mate matic
Goran Jakuš/Pixsell
24.11.2011.
u 21:41

Nakon što su bivši direktor Kamenskog i suvlasnik Vilinskih poljana pušteni na slobodu policija je priopćila kako će podnijeti kaznene prijave protiv njih

Direktor Kamenskog Antun Crlenjak i Davor Vlajčević, suvlasnik Vilinskih poljana nakon obavjenih pretraga njihovih domova te razgovora u policiji pušteni su večeras na slobodu. Podsjetimo, na razgovor su privedeni jučer popodne zbog sumnje u zloporabu položaja prilikom trgovanja dionicama tvrtke Dalta.

Koliko je poznato tijekom pretrage njihovih domova nije pronađena nikakva dokumentacija koja bi ih mogla teretiti, a policija će protiv njih podnijeti kaznene prijave Državnom odvjetništvu redovnim putem,što su i naveli večeras u svom službenom priopćenju.

Komentara 3

BV
bvalen16
22:47 24.11.2011.

Pa koja bi to budaletina ostavila u svojoj kuči dokaze protiv sebe.... ta banda je sve dokaze uništila čim je počela frka....mogu si mislit\' kako adzovci sad zatiru tragove...trebalo ih je sve, kompletnu stranku zatvoriti dok traju istrage ..kažu dada u adz-u danonočno radi sjekačica papira

Avatar dariodario551
dariodario551
07:27 25.11.2011.

Nije istina Mi u HDZu ne uništavamo dokaze ,već zakapamo. Nikad se nezna ,kad će zatribat

OJ
Ovo je Hrvatska
10:38 25.11.2011.

Zbilja ne znam tko normalan može glasati za Kukuriku i HDZ, kad znamo tko su i što su. Upropastili bi i oni i Švicarsku i Švedsku itd. U stanju su više razoriti zemlju nego rat. HRAST-Hrvatski rast, je jedina opcija za Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije