Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz za pleternicu

Antonija Jozić će svojim iskustvom uspješno voditi grad

antonija jozic
Ljiljana Marić
07.03.2013.
u 15:17

Svim građanima Pleternice jamčim da će se naš grad nastaviti uspješno razvijati kao i do sada. Imam četverogodišnje iskustvo u upravljanju gradom na mjestu zamjenice gradonačelnika, istaknula je Jozić

 Antonija Jozić, sadašnja dogradonačelnica Pleternice na predstojećim lokalnim izborima bit će kandidat HDZ-a u tom gradu za gradonačelnika, rečeno je na njezinom današnjem predstavljanju.

- Svim građanima Pleternice jamčim da će se naš grad nastaviti uspješno razvijati kao i do sada. Imam četverogodišnje iskustvo u upravljanju gradom na mjestu zamjenice gradonačelnika i znanje kojim mogu nastaviti kvalitetno voditi Pleternicu - temeljna je poruka Antonije Jozić. Daljnji razvoj poduzetničkih zona, ulaganje u kapitalne investicije uz pomoć sredstava Europske unije, dovođenje uspješnih stranih investitora, projekti obnovljivih izvora energije, zapošljavanje mladih i važni infrastrukturni projekti bit će temeljne okosnice rada Jozić ako bude izabrana za gradonačelnicu Pleternice.

- Pleternica se u proteklom razdoblju snažno razvila u svim područjima, no moj naglasak će i dalje biti na razvoju gospodarstva jer samo tako možemo osigurati veći standard građana Pleternice. Osim toga, Pleternica mora biti grad koji će se temeljiti na mladima, a da bi mlade zadržali moramo im prije svega osigurati radna mjesta, dječje vrtiće, škole i bogat društveni i kulturni život – poručila je Jozić dodajući da će posebnu važnost dati završetku tehnologijsko- inovacijskog centra u Pleternici koji će imati funkciju svojevrsnog rasadnika mladih poduzetnika.

- Mladima moramo pomoći da razviju svoje ideje kako bi uspješno pokrenuli i održali svoje poduzetničke projekte. U tome im ovaj centar itekako može pomoći – rekla je Jozić naglasivši kako se nada da su građani Pleternice već prepoznali njezin dosadašnji rad. Bivši i sadašnji gradonačelnik Pleternice Marijan Aladrović i Franjo Lucić kazali su kako Antonija Jozić ima sve kvalitete koje treba imati osoba na čelu jednog grada. - Antonija Jozić je u protekle četiri godine radila na svim gradskim projektima, od onog najvećeg do onog najmanjeg. Ona će svojim iskustvom i znanjem znati nastaviti voditi Pleternicu uspješnim putem kojim taj grad već godinama ide – poručio je sadašnji gradonačelnik Pleternice Franjo Lucić.

>>Čuljak u Osijeku: Ovo nije drugi, nego drugačiji HDZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije