Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

'Otkočili smo projekte koji su za vrijeme prošle vlade stajali tri-četiri godine'

Ministar turizma Anton Kliman je istaknuo da su to projekti koji su za vrijeme mandata prošle vlade stajali tri-četiri godine, a oni su ih uspjeli „otkočiti“

Komentari 6

Avatar 2222
2222
13:56 28.09.2016.

Jos uvijek nemamo novu vladu,dali ce uopce doci ????

VL
MI
miso
14:14 28.09.2016.

Najbrže napredujemo bez naš vlade, kad ne zasjeda! ... To je činjenica. Hoće li to netko ozakoniti?

VL
DU
Deleted user
11:56 28.09.2016.

Sve je to lijepo i dobro, pa i kićenje tuđim perjem je u politici dozvoljeno, ali Ustav RH bi se ipak morao poštovati - tehnička vlada, a ova je još i u ostavci, nema ovlasti petljati se u strateške projekte i donositi odluke ove vrste. Oporba je jasno što radi, SDP ima stranačke izore, a drugi se bave sami sobom, ali je teško razumjeti šutnju Ustavnog suda koji bi o ovakvim stvarima itekako morao voditi računa. Postoji vrlo velika razlika između vlade koju je imenovao Hrvatski sabor i one kojoj je to isto, najviše predstavničko tijelo hrvatskih građana, izglasalo nepovjerenje. Ovi pajaci i dalje glume pravu vladu iako to nisu. Nečuveno je to u demokratskim društvima!

VL
AN
anticenzura
12:19 28.09.2016.

Opet ovi tehnicari na odlasku ilegalno donose odluke. Vlada na odlasku, a barata milijunskim projektima i to protuustavno i protuzakonito i jos se hvalisaju time.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.