Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar najavljuje promjene ovršnog zakona
Povratak na članak

Ante Šprlje: Jasno da će kuća od 200.000 eura pod ovrhu, može se živjeti i u manjoj

Ministar iz kvote Mosta, najmlađi u Oreškovićevoj Vladi, najavljuje nove promjene Ovršnog zakona prema kojima se neće moći ovršiti jedina nekretnina, prostor nužan za normalan život, ali hoće, na primjer, kuća vrijedna 200.000 eura jer se može živjeti i u manjoj i jeftinijoj

Komentari 1

DU
Deleted user
10:22 08.02.2016.

Važno je da je navedeno da je sa sela, čime ga se vjerojatno odmah kvalificira kao nesposobnog. Da je iz grada, a pogotovo iz Zagreba bio bi tri puta sposobniji. Onaj je jučer u Nu2 Paneniću stalno predbacivao da je bačen u politiku i na ministarsko mjesto, kao da su Vrdoljak, Maras i još neki rođeni kao ministri. Ali ovaj dolazi sa mjesta male seoske općine i po Stankoviću nema nikakvih sposobnosti. Što će biti ako "seljaci" uspiju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.