Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunac proslave

Ante Gotovina na proslavi kineske Nove godine

Ante Gotovina na proslavi kineske Nove godine (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/12
09.02.2013.
u 23:58

Proslavu su uz ostale zagrebačke uglednike uveličali i generali Ante Gotovina i Ivan Čermak, koji su i srdacno pozdravljeni. upriličena je i tombola s koje prihod ide za dječji dom sv. Terezije na Vrhovcu.

Vatrometom, dječjim plesom lavova, karaokama i izvedbom na tradicionalnom kineskom instrumentu citri svečano je u restoranu Asia na Medveščaku dočekana kineska Nova godina, ove godine u znaku crne vodene zmije. Nova godina najveći je blagdan u kineskoj kulturi i slavi se 15 dana, a vrhunac je večeras, s okupljanjem gostiju i večerom, kaze Chen-Li Xiaotang, koja sa suprugom Ying Lieom vec 20 godina vodi kineski restoran i promiče kulturu.

>> Ante Gotovina je osoba godine po izboru Večernjeg lista

Proslavu su uz ostale zagrebačke uglednike uveličali i generali Ante Gotovina i Ivan Čermak, koji su i srdačno pozdravljeni. Služene su tradicionalne kineske delicije, a upriličena je i tombola s koje prihod ide za dječji dom sv. Terezije na Vrhovcu. (sen/VLM)

Komentara 6

OB
-obrisani-
08:43 10.02.2013.

e gospodo hrvati.....neki od vas i dalje misle da se rat vodio zbog teritorije ili zbog nacije

VD
Vojo Dodevski
10:09 10.02.2013.

Ima li kraja ovom ludilu?! Bojim se vishe kupovati Virna Rovinj konzerve, bojim se da iz njih ne iskochi Gotovina! Bio u tom i tom restoranu? Pa sta? Kupio tu i tu gache. Pa sta? Dajte, prekinite vech jednom!

MA
Machak
10:10 10.02.2013.

I zašto bi to bila vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije