Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na web stranici

Anonymousi na stranicama Vlade RH ostavili poruku: Dosta ste krali!

anonymous (1)
Marko Prpić/PIXSELL
03.01.2013.
u 09:37

Anonymousi se još uvijek nisu očitovali o novom razlogu za upad na službene stranice Vlade, a pretpostavlja se da bi razlog ovoga puta mogla biti odmazda zbog stupanja na snagu novog Kaznenog zakona

Hakersko-aktivistička skupina Anonymous postavila je na internetskim stranicama Vlade RH poruku: "Dosta ste krali!" Iako naslovna i ostale stranice nisu dirane, do poruke se može doći putem web-adrese, piše Tportal.

Anonymousi se još uvijek nisu očitovali o novom razlogu za upad na službene stranice Vlade, a pretpostavlja se da bi razlog ovog puta mogla biti odmazda zbog stupanja na snagu novog Kaznenog zakona, koji između predviđa kaznu od do tri godine zatvora za neovlašteni pristup računalnom sustavu ili podacima, kao i za ometanje rada računalnog sustava, oštećenje podataka, neovlašteno presretanje računalnih podataka, računalno krivotvorenje i zloporabu naprava.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

>>Zbog najave nereda na Prideu, Anonymousi hakirali Torcidu

Komentara 3

Avatar bodavica
bodavica
17:28 03.01.2013.

Gopodo komentatori vodite računa o komentarima jer možete lako završiti na Robiju!!!!!!!!!!

KR
krka
18:50 03.01.2013.

Demantirajte dečke onda Vam budem vjeroval da nisu u pravu!

Avatar DucMan
DucMan
11:03 04.01.2013.

03.01.2013. u 18:50h krka je napisao/la: Demantirajte dečke onda Vam budem vjeroval da nisu u pravu! ---------------------------------------------------- Mislim da bi logičnije bilo da oni potkrijepe tvrdnje o krađi. Mislim, nismo baš toliki naivci, znamo tko je u ovoj državi bjesomučnoo krao. I slažem se da bi ovo prije moglo biti djelo HDZ-a, nije ovo Anonymous stile. A obično lopov viče - Drž'te lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije