Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata zviždačica

Ankica Lepej počet će štrajk glađu ako Vlada ne da ostavku

ankica lepej
Patrik Macek/PIXSELL
14.03.2011.
u 15:20

Ovoj vlasti mora doći do mozga da mora otići – kazala je jedna od najpoznatijih hrvatskih zviždačica

Ako Vlada ne da ostavku do subote 19. ožujka, počet ću štrajk glađu – obznanila je na Facebooku Ankica Lepej, koja je inače do sada sudjelovala na svih deset zagrebačkih "Facebook prosvjeda".

– Kako su ovi prosvjedi pokrenuti putem Facebooka, tu sam svoju odluku i objavila na Facebooku. Situacija u zemlji je grozna. Svaki dan s ovom vlašću izgubljen je dan. Ovo što mi imamo je tiranija. Nezadovoljstvo građana već se toliko nagomilalo da je postalo nepodnošljivo, a Vlada i premijerka ponašaju se kao da ih se to ne tiče. Osim što ne znaju, još su i arogantni, bahati, drski... Strašno je to kako se odnose prema narodu. Ovoj vlasti mora doći do mozga da mora otići – kazala je za Večernji list jedna od najpoznatijih hrvatskih zviždačica dodavši da se na štrajk glađu odlučila zato što joj je već, zbog godina, teško marširati gradom, a ovim činom želi se i solidarizirati s onim ljudima koji gladuju zbog neimaštine jer su izgubili posao, ne primaju plaće...

– Ne kažem da ću štrajkom glađu uspjeti, ali to će biti moj način da pomognem svima koji su nezadovoljni kao i ja. Ni nakon 20 godina nema predaje – napomenula je Lepej koja je i jedna od savjetnica predsjednika Ive Josipovića u Vijeću za socijalnu pravdu.

Komentara 456

DE
dejavu
16:39 14.03.2011.

Ankice boli ti tu bagru ona stvar za strajk gladju ! Generalni strajk mozda ali ova bagra bez batine neide nikamo... ......to je sljam i s njima nema na finjaka !

DI
Dijaspora
17:23 14.03.2011.

Ako me ne izaberu za novoh premijera prestat ću lupetati po internetu.

UT
utatica
11:01 15.03.2011.

U haps s njom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije