Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u vukovaru

Anketa predviđa: Željko Sabo pobijedit će Ivana Penavu

'19.12.2012., Vukovar - Zeljko Sabo, gradonacelnik grada Vukovara. Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
11.03.2013.
u 15:18

Iz svake ankete se nešto može pročitati i vidjeti kao i čuti mišljenje građana. Poznato je da je mandat uvijek teže obraniti nego osvojiti , komentirao je Sabo

Prema rezultatima ankete koju je predstavila Nova TV Željko Sabo dobit će povjerenje Vukovaraca i u drugom mandatu da bude na čelu Vukovara. Anketa kaže da će on u drugom krugu pobijediti Ivana Penavu koji je kandidat koalicije HDZ-HSP dr. Ante Starčević. 

– Iz svake ankete se nešto može pročitati i vidjeti kao i čuti mišljenje građana. Poznato je da je mandat uvijek teže obraniti nego osvojiti tako da i ova anketa pokazuje da u Vukovaru radimo dobar posao. Ne opterećujem se imenima mogućih protukandidata, rekao je Sabo koji dodaje da Vukovar slijedom određenih pisana namjere ima daleko bolju perspektivu nego gradovi u okolici. Slaže se i s pokazateljima koji pokazuju da se građani nadaju novim investicijama i otvaranjem novih radnih mjesta. Za mrtvu utrku koja se vodi između SDP-a i HDZ-a za Gradsko vijeće rekao je da to tako ali i da je po malo iznenađen.

– Čudim se da građani na neki način aboliraju sve što je radio HDZ u Vukovaru i Hrvatskoj i da su to zaboravili, istakao je Sabo. U isto vrijeme Penava kaže da je upoznat s rezultatima ankete ali da joj ne pridaje previše pozornosti. – Anketu kao anketu volim pogledati ali ne znam koliko je ona realna i daje pravu sliku stanja. Teško je u Vukovaru dati bilo kakve točne procjene kada se ne zna niti točan broj glasača. Neki rezultati su svima po malo čudni. Činjenica je da nitko nema prave pokazatelje koliko je bilo koji kandidat ili stranka dobila ili izgubila do sada. Znam samo da su Vukovarci nezadovoljni stanjem u gradu i da je mnogo mladih ljudi otišlo za Kanadu, Australiju ili Island. Dato je težište za šminkanje grada umjesto na gospodarstvo i bojim se da ćemo to još godinama plaćati, rekao je Penava.

>>Sabo favorit, pola Vukovaraca misli da ćirilica nije najvažnije pitanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije