Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MILOSTI

Angela Merkel uskratila azil Angeli Merkel al-Hamzi i njezinoj obitelji

Izbjeglice
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
25.11.2016.
u 06:00

“Zahtjev za azil odbijen”

Veliki šok doživio je sirijski bračni par Al-Hamza koji je svojoj kćeri dao ime Angela Merkel. Sirijski izbjeglice Mamon i Tena al-Hamza primili su ovih dana pismenu obavijest Saveznog ureda za migracije s kratkom i jasnom porukom: “Zahtjev za azil odbijen”, objavio je Bild.

– Pismo je u meni izazvalo golem strah – rekao je Mamon al-Hamza, koji je svojoj kćeri, rođenoj 26. prosinca 2015. u gradu Duisburgu, dao ime po njemačkoj kancelarki. Azil im je odbijen u skladu s člankom 16 a njemačkog ustava po kojemu se azil ne može odobriti osobama koje su u Njemačku došle preko neke druge sigurne zemlje iz EU, u ovom slučaju Grčke.

No mala Angela Merkel al-Hanza neće biti protjerana iz Njemačke – obitelj će dobiti tzv. supsidijarnu zaštitu za dvaput po dvije godine. Ako u tom razdoblju obitelj nađe posao i nauči njemački jezik, moći će ostati u Njemačkoj.

>> Nema ni maturu, a spriječio bi 4. mandat kancelarke Merkel

>> Moćna žena koja jedanaest godina nosi "istu" jaknu

Ključne riječi

Komentara 4

DA
Darko22
08:15 25.11.2016.

Ma evo plačem, prava tragedija. Od****** s igranjem na kartu empatije, jer sam bog zna da ti ljudi ne bi imali apsolutno nikakve milosti nad nama.

ST
stomugromova
17:01 25.11.2016.

Koliko djece ima dotični ? Za vrijeme supsidijarne zaštite 2x 2 godine,krkan će ih napraviti još nekoliko.

MI
Mivanm
11:15 25.11.2016.

Potouno je u pravu jer bez obzira kako su nazvali dijete Ona je placena da cuva svoj Narod i Zemlju,a ne da ispunjava tude zelje.Bravo Merkelice tako bi se svi trebali ponasati za svoju Zemlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije