Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIT ĆE JAKO DOBAR'

Plenković stao u obranu novog ministra: 'Uvjereni je domoljub i europejac'

plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/14
19.10.2016.
u 09:53

Siguran sam da će kvalitetno nastaviti kurikularnu reformu, rekao je Plenković

Andrej Plenković jutros je stao u obranu kandidata za ministra znanosti Pave Barišića, uz kojeg se vežu afere, prenosi N1. Plenković je uoči dolaska u stranku novinarima rekao da je Barišić u najbržem roku završio Pravni fakultet, germanistiku, filozofiju. 

– Uvjereni je domoljub i europejac. Siguran sam da će kvalitetno nastaviti kurikularnu reformu. Bit će jako dobar ministar – rekao je Plenković.

Poručio je i da su svi ministri izbor mandatara, da su demokratska stranka i da svatko ima pravo na svoj stav, ali da je mandatar taj koji odlučuje.

>> Došlo je do obrata? Na listi za ministre pojavilo se još jedno ime

>> Milan Kovač: Imamo li vremena maknuti Ninu Obuljen?

Komentara 43

Avatar abakus
abakus
09:58 19.10.2016.

Sramota, pa taj Barišić je svojevremeno smijenjen zbog korupcije! Što je ovo?! Strašno!

MA
marelica
10:01 19.10.2016.

Jel to ta čuvena briselska demokracija? Svi imaju pravo na stav, ali ne i na odlučivanje. Baš super! Otvoreno, demokratski, tolerantno...ma europski!

SS
sseka
10:04 19.10.2016.

najveća Plenkovićeva pogreška je taj Barišić! pa zar nema boljih ljudi? što to fali npr. ivani mrkonjić? ili nekom drugom iz sustava znanosti i obrazovanja? pa kako netko tko je završio Filozofski fakultet i političke znanosti može postaviti temelje obrazovnogg sustava koji će nositi hrvatski tehnološki razvoj i proizvodnju inovativnih proizvoda? sada je očigledno da Plenkoviću mnoge stvari nisu jasne ... nažalost svih nas i naše države!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije