Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO KANDIDATE
Povratak na članak

Plenković: Rezultat HDZ-a na lokalnim izborima bit će pobjednički

Drago Prgomet kandidat je za zagrebačkog gradonačelnika. Kandidatkinja za gradonačelnicu Osijeka je Josipa Šojat, kandidat za gradonačelnika Slavonskog Broda Hrvoje Špicer, za virovitičko-podravskog župana Igor Andrović, kandidatkinja za primorsko-goransku županicu Majda Burić, kandidat za gradonačelnika Zadra Branko Dukić, za gradonačelnika Rijeke Kristijan Staničić, te Dubrovnika Mato Franković

Komentari 13

BL
bljak007
00:05 17.03.2017.

Bolje bi bilo, da vlada, sa nacionalnim sigurnosnim i vijećem obrane, dobro prouči izjavu Turskog ministra vanjskih poslova, kojom najavljuje, da će u evropi uskoro početi sveti ratovi! i izvrši sve potrebne radnje u svezi te izjave!!!!

VL
DU
Deleted user
06:56 17.03.2017.

Vrlo kvalitetan članak. Ne znam da li je to netko primjetio ali ja sam si uzeo vremena i točnije pogledao ovaj članak, ne zato što me interesira sadržaj, nego zato što me interesiralo koliko je puta dotični gospodin koristio riječ "kvalitetno". Samo 5 puta... :-). Ja sam kvalitetno iznenađen sa kvalitetom članka. O kvaliteti kandidata sve najbolje, želim im puuuno uspjeha :-) da se uhljebe u institucijama koje će kvalitetno raditi svoj posao. Kao i do sada, svejedno tko je iz kojeg tabora bio na čelu.

VL
DO
doktorica
08:06 17.03.2017.

izgleda da Zagreb nikako ne može dobiti gradonačelnika zagrepčana nego to mora biti bosanac...

VL
GO
gooniegoogoo
08:55 17.03.2017.

sve skupa 0

VL
SI
siskic
10:41 17.03.2017.

samo se nadaj. plenki...totalno si razočarenje. utopio si se u sivilo kao baš svi predsjednici vlada hdz- a. važno vam je uhljebljuvanje vašeg kadra..provizije...pogodovanje rodbini kumovima prijateljima zaslužnima itd. itd. rezultati kojim se kitite..to je tuđe perje. to su temelji sdp-ove vlade. narod živi lošije, toliko blokirani..toliki bez plaće..toloki na kojtenerima..užas jedan. opet pogodujete krupnom kapitalu i tajkunima. ne vodite brigu o poduzetnicima koji zapošljavaju od 10 do 15 radnika, a ukupno cca 800 000 ljdi, pri tome uredno izvršavaju svoje obveze....e takve ste doveli do ruba opstanka. obiti će vam se to o glavu. najveća pogreška vaše vlade je ministar financija. katastrofa. pa zašto to ne mjenjate ili su to zadane veličine. pa barišić, dno - dna. pa onaj za graditeljstvo....užas jedan.nadam se da nećete dugo.

VL
GE
genex
09:36 17.03.2017.

it's pay time plenkoviću.dragec neće ući ni u drugi krug.nisu zaboravljeni tvoji potezi prema doktoru hasanbegoviću.

VL
Avatar duka4
duka4
09:07 17.03.2017.

neće, zato što nisi slušao glas naroda. Hasanbegović , Glasnović ,

VL
TP
tugomir.pokas
23:52 16.03.2017.

Za gradobnačelnikan Virovitice kandidiran Ivica Kirin koji je kao ministar unutarnjih poslova posebno se angažirao u kriminalu zvanom Fimi media i sada ima suđenje koje u našemm korumpiranom sudstvu u četiri godine nije došlo ni do prvostupanjske presude.Toliko o Plenkovićevojćevoj "vjerodostojnosti"i HDZ-ovom poštenju.

VL
DO
doktorica
23:15 16.03.2017.

Očekujem da politiku koju vodimo na središnjoj razini države, koja je usmjerena na gospodarski rast, razvoj, pravnu sigurnost, društvenu solidarnost i iznad svega ne samo projekciju nego konsolidiranu političku stabilnost zemlje ima učinke i na sve druge aspekte života na lokalnoj razini", poručio je. ...lijepi govor kojim se ništa ne kaže!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.