Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASTAVLJAMO S ARBITRAŽOM'
Povratak na članak

Andrej Plenković progovorio o rafineriji u Sisku i poslao poruku MOL-u

Plenković je ponovio da je razgovarao s predsjednikom Uprave Ine Zsoltanom Aldottom te da su dogovorili da se idući tjedan održi sastanak "relevantnih ministara u Vladi s članovima Uprave Ine na kojem će razmotriti trenutačnu situaciju".

Komentari 4

Avatar juricamesko
juricamesko
15:17 27.10.2016.

Plenkoviću zbog toga što je njegova supruga radila nešto za MOL Tomislav Karamarko bio je recimo u sukobu interesa i podnio ostavku.muž Martine Dalić je član uprave Ine i ona kao ministrica gospodarstva evidentno je u sukobu interesa.kada će onana podnijeti ostavku ili sukob interesa po Daliji Orešković i tom famoznom povjerenstvu vrijedi samo za neke a ne za sve.

VL
DO
Donald
21:06 27.10.2016.

A kada će progovoriti i obznaniti poruku o Hudoj Jami ?

VL
Avatar delminium
delminium
20:03 27.10.2016.

Pa nije moj ćaća prodao Mol-u dionice. Sad oni koji u tome sudjeluju aktivno se baveci politikom 20 i vise godina odjednom postali domoljubi. Najzalosnije je je je je sto je Milanovic za ovoga ipak Hrvat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.