Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACIO SPEKULACIJE
Povratak na članak

Plenković: Nema nikakvog prekida, pregovori HDZ-a i Mosta se normalno odvijaju

Plenković nije decidirano odgovorio na novinarski upit je li točna informacija da se čelniku Mosta Boži Petrovu nudi mjesto predsjednika Sabora, rekavši kako se "ništa ne nudi", već se razgovara o mnogim pitanjima

Komentari 21

TO
Torcidas
11:53 30.09.2016.

Mediji širs laži, uzalud vam trud svirači.

VL
MI
milan ivan
12:37 30.09.2016.

Prošle subote na Sveučilištu je promovirano 150 novih doktora znanosti. Velika brojka za malu zemlju kakva je Hrvatska. Od te brojke preko 80 doktoranata su sa Filozofskog fakulteta. Sa elektrotehnike tri, građevine dva, strojarstva pet. Šokantno. Komentari u publici nisu se mogli prikriti pa je žamor postao neprihvatljivo glasan za tu priliku. To je ono što nam je ostavila Molanović-Jovanović vlast. Sveučilište u Zagrebu,svijesno, usmjerilo je silne novce prema Filozofskom fakultetu koji je bastion antihrvatstva, komunističke i jugoslavenske misli. Zbog toga Dekan treba dobiti otkaz zajedno sa Rektorom a ne radi toga što kod sviranja himne RH nitko od dekana ili rektor ne drži ruku na srcu. Nakon 25 godina države Hrvatske i šest izbornih ciklusa na Sveučilištu niti jedan dekan, prodekan ili sam rektor Boras nemaju svijesti da bi trebali kod sviranja himne držati ruku na srcu. To su nam ostavile sve vlade RH nakon 1991 godine. Znam da neki ruku na srcu pripisuju HDZ-ovoj opciji, što je krivo i neprihvatljivo, ali od njih trideset "uglednika" na pozornici neprihvatljivio je i to da niti jedan ne drži ruku na srcu. Još žalosnije bilo je vidjeti kako Rektor i Dekan pokušavaju dati ruku mladoj muslimanki koja je promovirana u doktora znanosti a ona dostojanstveno , mirno, stoji pred njima i čeka da se njemu osvijesti da se ona po svo svjetonazoru i uvjerenju ne rukuje sa muškarcem. Spasila ga je zvonjava telefona i kopanje po kaputu za vrijeme promocije pa je nekima možda ostalo neprimjećeno kako mlada muslimanka brani osobni integritet i integritet sustav kome pripada. Zato je general Glasnović rekao potpunu istinu o Filozofskom fakultetu na grubi način kako je i primjereno sustavu iz koga je on došao. Ali sustavu koji ima časti.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
11:46 30.09.2016.

Prica se ponavlja, umjesto s mostom mozete i odmah u veliku koaliciju, umjesto Orepica vratiti Ostojica umjesto Sprlje Orsata Miljenića, za gospodarastvo vrdoljaka... Jedina razlika je da bi most ostao bez fotelja koje i najmanje zasluzuju, oni su samo dodatnii trošak, niš koristi.

VL
DU
Deleted user
11:43 30.09.2016.

Hrvatski mediji, najveće zlo u ovoj državi.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:56 30.09.2016.

Nema nikakvog prekida, pregovori HDZ-a i Mosta u vezi zbrinjavanja i snabdjevanja se uz Boga i domoljublje nastavljaju na bazi obečanih reformi kao svoji među svojima za svoje interese.

VL
PR
principjelannotsdp
14:03 30.09.2016.

Hrvatskosrpski mediji ne žele Plenkovića i HDZ na vlasti. Psi laju, karavana prolazi.

VL
DU
Deleted user
13:12 30.09.2016.

E, da čim počnu uvjeravanja da je sve u redu znači da je psihijatriski slučaj nekaj zakuhal!

VL
TO
tony111
11:53 30.09.2016.

Bačeno je 200 000 000 kuna da bi se maklo Karamarka i Milanovića. Vlada HDZ-a i MOST-a ima kratak rok upotreba, negdje 6-9 mjeseci. Plenković će pristati na ucjene iz MOST-a i Pupovca, eliminirati Kovača i Hasanbegovića iz vlade, marginalizirati Brkića, izazvati revolt članova i birača i nastradati. Šest mjeseci nakon izbora održava se sabor stranke i unutarstranački izbori i tu kreće kraj Plenkovića. Prvo će na saboru stranke Brkić instalirati svoje ljude u tijela stranke, zatim slijede lokalni izbori gdje će članovi i birači kazniti Plenkovića za eliminaciju tvrde, suverenističke struje, a nakon toga i izvanredni izbori gdje će HDZ osvojiti manje nego sada Milanović.

VL
EA
Eaglehug
11:45 30.09.2016.

Čini mi se da oni jednostavno žele reprizirati prošlu godinu. Šutnja, neki kao razgovori, pa kontradiktorne informacije, pa obecanja. Hrvatska nema problema sa sekularnim i eklezijalnim već sa elitnim džavotvornim krimnalom zloupotrebom zakona i ovlasti.

VL
DO
doby43
11:55 30.09.2016.

"neistinitom, netočnom i zlonamjernom", kako kaže Plenković. Stalno mediji nabacuju spinove koji su "neistiniti, netočni i zlonamjerni".

VL
ST
Stipan
12:59 30.09.2016.

Da su pregovori normalni onda se trebalo već davno završiti ! Bacanje prašine u oči.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:22 30.09.2016.

Nema nikakvog prekida, pregovori HDZ-a i Mosta u vezi zbrinjavanja i snabdjevanja na reformsko domoljuban način se normalno odvijaju.

VL
AN
anticenzura
12:07 30.09.2016.

Ovaj covjek uporno ponavlja narodu da je EU ta koja zapovjeda nasom drzavom. Gle kako se obratio naciji, kao kurir, pismonosa, prenio je svome gospodaru poruku gradjana, pa neka on odluci. Pa sta ces nam onda ti kada nemas nikakve ovlasti, nego drugi odlucuju umjesto tebe? Onaj tikvan Milanovic je bar glumatao da je on sef drzave, a ovaj se odmah u startu pokorio. Tuga, cemer i jad!!!

VL
Avatar 7Sisak6
7Sisak6
11:55 30.09.2016.

ok ali zbog ćega se stier ne obrije lijepo friško poput plenkovića ili je to po nalogu središnjice image novog urbanog dinaroida da bi se zadovoljilo i lakše poistovijetilo sa novim vodstvom hdz većinsko glasaćko tijelo tj uvezeni dinaroidi ii dijaspora ipak plenković je fin uredan svježe izbrijan što baš i ne odgovara izgledu prosjećnog hdz dinaroid glasaća

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
11:55 30.09.2016.

Naprijed Bozo! Srusio si karamadjarka sad jos hassan-begu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.