Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ZNAČI PORUKA PUTINA?

Analiza govora koji je čekao cijeli svijet: Je li Putin najavio kraj? Puno je važnije ono što nije rekao

09.05.2022.
u 16:40

Iako ruska invazija na Ukrajinu po svojoj brutalnosti, agresivnosti i nelegalnosti podsjeća na nacistički pokušaj osvajanja Europe u Drugom svjetskom ratu, ruski predsjednik Vladimir Putin u svom dugoočekivanom govoru na tradicionalnoj vojnoj paradi u povodu Dana pobjede u Moskvi više je puta pokušavao izjednačiti ruski rat protiv Ukrajine sa sovjetskom borbom protiv nacizma. No puno je važnije ono što u svom govoru Putin nije izrekao. Tradicionalnom vojnom paradom za Dan pobjede ruski predsjednik želio je poslati poruku o ruskoj vojnoj moći, koja je na drastičan način dovedena u pitanje u Ukrajini

Komentara 12

DU
Deleted user
16:58 09.05.2022.

Isto kao i Putin, puno je važnije ono što autor ovog članka nije rekao nego ono što jeste.

OP
Ovaj_put
19:16 09.05.2022.

Zašto ne pišete o situaciju Ukrajini u zadnja tri dana. Ups,ne smijete.🤣🤣🤣U području Zmejnoga u zraku su oborena četiri ukrajinska zrakoplova, uključujući tri Su-24 i jedan Su-27, tri helikoptera Mi-8 s vojnicima u zrakoplovu i jedan helikopter Mi-24. U roku od dva dana, 29 ukrajinskih bespilotnih letjelica oboreno je u zraku, uključujući osam napadačkih "Bayraktar TB-2". Istovremeno su i danas poslijepodne oborena četiri bespilotne letjelice Bayraktar. Također, tijekom pokušaja iskrcavanja u noći 8. svibnja, s vojnim osobljem ukrajinske ratne mornarice uništena su tri oklopna ukrajinska jurišna čamca projekta 58181 Ako ovako nastave u Moskvi su do nigdarjeva.

MA
Manolo46
22:30 09.05.2022.

Odustao je od laži s kojima je počeo ovu SVO jer ne mogu oni to. Mislili su da mogu i da će onima u SD dignuti živce ako se budu služili njihovim oružjem ali sad vidi i on da od toga nema ništa i zato je danas očito odlučio govoriti samo istinu jer sve, ali baš sve što je rekao danas je gola i čista istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?