Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije
Povratak na članak

Analitičari složni: HDZ sada nema šanse 4. prosinca

S teretom istrage HDZ sigurno gubi izbore, potpuni poraz vodi ga u raspad na manje stranke

Komentari 12

Avatar seneka
seneka
12:18 28.10.2011.

Ali ima u 3. mjesecu do kada su na vlasti izgleda.

VL
CH
Charlemagne26
12:58 28.10.2011.

Opet se opasno potcjenjuje glupost i pokvarenost hrvatskih biraca. Kad dodje trenutak za glasati, puno ce ih opet napraviti najbudalastiji izbor. i glasati za one koji ce ih i sljedece 4 godine pljackati i prodati strancima. A da ne spominjem mrtvace. Ti, iz nepoznatih razloga, uvijek i samo za HDZ??

VL
DO
dobritza
13:09 28.10.2011.

baš me zanima koliko će ova viest potresti hardcore-hdz biračko tijelo. nimalo bojim se. njima će i dalje bitne stvari biti iste - hdz nas je brate mili u rat poveo, pa ima li bolje miline. i spasili su obraz 500.000 branitelja. daklem, što ako su se uz to malo i pomogli iz državne blagajne? pa thompsonu su novce dali, a ne za radna mjesta. gdje je probem?

VL
DI
dinamomax
13:23 28.10.2011.

ovaj text ulazi u legendu! Puno ce se promjeniti, dali je to najbolje za narod, pokazat ce godine koje dolaze. Ovo je nasa revolucija uma!

VL
Avatar madcap
madcap
17:17 28.10.2011.

Interesantno je ovo čitati. Čičak i Puhovski naravno misle ono što bi mi željeli da se dogodi ili, u drugoj verziji, ono što svi mi ionako pretpostavljamo ovako vrućih glava. Leticu da i ne spominjemo. Dok, s druge strane, prof.. Kasapović to gleda puno analitičnije i realnije kao prava profesionalka. Slažem se s Mirjaninim gledištem u potpunosti.

VL
VE
velikazmija
18:36 28.10.2011.

čičak po poznatoj -- što je babi milo ------to joj se snilo --- čovijek se veže za riječ -- vo za rogove --

VL
HE
heraklit88
19:14 28.10.2011.

HDZ-a spada u antologijske svjetsko-povijesne primjere samo destrukcije. HDZ nikad nije kontrolirao sve poluge vlasti za vrijeme svoje vladavine. Hrvatska nikada nije imala u zadnjih 20 g. istinsku konzervativnu vladu zahvaljujući Tuđmanovoj pomirbi i afiramciji komunističkog kadra (koje je zadržaožao i Sanader) na svim razinama , potpunom zanemarivanju stranačke baze kao i stalnom afirmacijom ljudi koji ništa nemaju s HDZ-om. Sanader je htio na smrt uništi čovjeka koji ga je doveo na vlast (Glavaša), onda je HDZ htio uništiti Sanadera da bi dotukao samoga sebe. Koga je briga što je Hebrang imao nemjerljivo manji budžet od Josipovića i Bandića, a formalno ima vlast u državi? SDP ne treba reći niti riječi jer za njih to taj posao odrađuju svi mediji i komunistički analitičari koji su se s Marxa prešaltali na Poppera. Tko vlada Zagrebom 11 godina i tko je ikad odgovarao za SDP-ov kriminal, Čačićev, Jakovčićem.

VL
GR
Gradinar
10:14 29.10.2011.

heraklit88 Izvrstan komentar!

VL
SA
sargu123
11:15 29.10.2011.

Kaj se mene tiče trebali bi dobit 0.0 promila glasova !

VL
IM
Immanuell
11:44 29.10.2011.

Pa, to nije istina da nemaju šanse. Narod ko narod, dovoljna im je mrva i odmah se okreće na drugu stranu. Sjetimo se od prije nekoliko dana radnika Đakovčanke; prije nego što je premijerka ušla u šator, vikali su kako su gladni, razne pogrde na račun Vlade i HDZ - a. Kad je izlazila obećavši im nešto što im po svakom pravu svakako pripada, kao da su dobili ne znam što počeli su kao zadnji idioti pjevati \"zooviii, saamo zooviii, svi ćeee sokolooviii....\" itd. I to je populacija za koju su analitičari sigurni da će biti postojana u svojim odlukama na osnovu životnog iskustva.....

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:21 30.10.2011.

nitko ne priča o bajiću... ovakve istrage se otvaraju u trenutku kad se ne utječe na vrlo bitne stvari u tijeku. on nije htio čekati taj mjesec dana, niti je pokrenuo postupak u ljeto, kad je imao sve ove iste materijale. čiji je on čovjek? naravno, sdpov! račan ga je instalirao gore, i ovaj je dosad dugo pokušavao plivati. samo, njegovi će ga sklatiti. baš radi toga, da sebe spase od istog. ako je sdp \'preživljavao\' s manje od 45 zastupnika, i hdz će.

VL
CV
crna vrana
12:02 31.10.2011.

1990.-te gotovo nitko SKH-u nije predviđao opstanak. Opstali su ušminkavši se atributom stranke demokratskih promjena. Ponavljanje scenarija je moguće za 4 godine u varijanti HDZ-Stranka demokratskih promjena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.