Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pružao im podršku
Povratak na članak

Amerikanac osumnjičen za suradnju s islamskim militantima ubijen u Siriji

Članovi obitelji poginulog Amerikanca tvrde da je s njegovom majkom kontaktiralo ministarstvo i obavijestilo je da je Douglas ubijen u Siriji

Komentari 9

1A
1A
09:59 27.08.2014.

Ovo je konacno jedna lijepa vijest s Bliskog Istoka.

VL
PA
Pathfinder60
10:28 27.08.2014.

Trebali su poslati njegovu glavu materi sa DHL-om.

VL
PA
Pathfinder60
10:33 27.08.2014.

Kad mu se dobro pogleda u lice, lako je shvatiti tko je i kakav je. Nesrecom, puno drugih kao on slobodno secu medju normalnim ljudima i truju drustvo koje ih izdrzava.

VL
MX
Mister X
11:10 27.08.2014.

Američki mediji javljaju kako je obitelj bila zabrinuta zbog podrške koju je McCain se pružao opziciji protiv Asada / do jučer su ti borci u Siriji bili nazivani pod imenom "opzicija i koju smo svi skupa masivno podržavali protiv Siriskeske legalne vlasti koja je zauzela dijelove Sirije. Koliko je falilo da se direktno ne udružimo svi u NATO savezu protiv da bi ga se sruši sa vlasti- toga Siriskog Sadama / Nešto slično kao i s Ladenom vremena i naoružani se okrenu protiv ne muslimana. Ili kako ih oni zovu demokratskoh okupatora ..

VL
ST
Startrack
14:20 27.08.2014.

Hajde Sejo iti zanjim. Al vidim nepadati napamet. Sjeo si na azil na Zapadu, pises bez kvaka pa odatle nagovaras druge da idu ginut.

VL
ST
Startrack
14:16 27.08.2014.

Tetovirana baraba sto prodaje i koristi drogu po cjeli dan. Svaki dan ih gledam. Dabogda ih vise otislo u Siriju i tako zavrsilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.