Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u oregonu

Američkog farmera pojele vlastite svinje, ostalo samo zubalo

svinja
Grgur Žučko/PIXSELL
02.10.2012.
u 15:16

Većinu tijela pojele su proždrljive životinje. Ne zna se kako je 70-godišnjak umro

Farmera iz američke države Oregon pojele su vlastite svinje, piše BBC. Terry Vance Garner (70) otišao je nahraniti svoje životinje prošlu srijedu, no nikad se nije vratio.

Obitelj mu je pronašla zube i ostale dijelove tijela u oboru za svinje, a većinu tijela pojele su proždrljive životinje. Okružni tužitelj izvijestio je da se jedna od svinja prije smrti znala agresivno ponašati prema Garneru, no istražitelji nisu isključili ni mogućnost da je farmer umro, na primjer, od srčanog udara.

Ključne riječi

Komentara 4

M3
Miške 3
16:32 02.10.2012.

To se zove svinjarija. Jeli vam sad jasno zašto židovi i muslimani ne smiju jesti svinjetinu?

AU
autoritet
16:49 02.10.2012.

mors tua, vita mea tak je to

TO
Toni50
16:50 02.10.2012.

Slab karakter ljudi koji ovako pišu Većinu tijela pojele su """proždrljive životinje"""". Ne zna se kako je 70-godišnjak umro... Umro je i ležao tamo duže a onda od gladi jadne životinje su počinile ono što bi i ljudi-životinje isto počinilili ili su u prošlosti to več i radili jeli meso mrtvaca !!! Dobri su u svemu otkrili su među svinjama jednu posebnu svinju koja se prije smrti znala agresivno ponašati ... poslje više ne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije