Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabran Franjo

Američki tabloid strelicom pokazao tko je novi papa

papa strelica, Franjo I.
Screenshot: Hollywood Life
13.03.2013.
u 21:39

Američki tabloid Hollywood Life želio je biti siguran da će njegovi čitatelji shvatiti tko je novi papa pa je preko fotografije balkona na Trgu svetog Petra stavio upečatljivu žutu strelicu prema glavi Franje.

Američki tabloid Hollywood Life je želio biti siguran da će njegovi čitatelji shvatiti tko je novi papa pa je preko fotografije balkona na Trgu svetog Petra stavio upečatljivu žutu strelicu prema glavi Franje.

Ispod fotografije sa žutom strelicom napisali su da se novi papa, argentinski kardinal Jorge Mario Bergoglio pojavio na prozoru balkona Bazilike svetog Petra nakon što je izabran za 266. papu Katoličke Crkve.

Sve o izboru novog pape pratite na našem specijalu

 

Komentara 5

DU
Deleted user
22:29 13.03.2013.

ma glavno da smo čuli ingrid,, ovo je manje važno

CH
Chvrka
22:06 13.03.2013.

Ovako bi trebali i mnogi neki hrvatski tabloidi koji se međusobno samonazivaju uglednim medijima na osnovi posjećenosti, a recimo na naslovnici drže pornografiju.

CH
chemica
21:47 13.03.2013.

Tko je ikad čuo za tog lika? Kao izbori za rvacki sabor. Hrpa anonimusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije