Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandaharski incident
Povratak na članak

Američki narednik optužen za 17 ubojstava i pokušaje ubojstva

Balesov odvjetnik igrat će na kartu PTSP-a, dok američka vojska ponovno provjerava na koje se načine dijagnosticira PTSP među njihovim pripadnicima

Komentari 4

VL
????
08:17 23.03.2012.

Ja mislim da je to bio udruženi zločinački pothvat. Ovaj je sigurno bio na brijunskom sastanku s Tuđmanom i Gotovinom.

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:28 23.03.2012.

Ako itko imalo prati vijesti na Internetu,onda će znati da nije bio sam. Tolike ljude ubiti (a ima i ranjenih), skupiti ih sve na jedno mjesto i zapaliti ih. Recite mi to može jedan čovjek sam?

VL
TR
trofaznijudeomasonskikomunjara
09:24 23.03.2012.

Da je to napravio u, recimo, Alabami sad bi ga već skidali s vješala, ali jedna pravda vrijedi za Ameriku, a druga za ostatak svijeta.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
11:18 23.03.2012.

Po izvještajima svjedoka,on nije bio sam u tom pokolju.Pretpostavljam da žele zaštitii grupu,prebacujući krivnju na jednu osobu jer se može manipulirati da je bio malo nadrogiran ili pod stresom itd.Kad se radi o grupi,onda je to malo teže,kao i mogućnost da su se dečki išli malo zabaviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.