Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaziv srdžbu

Trump opet šokira: "Oduzmite oružje tjelohraniteljima Hillary Clinton ... da vidimo što bi joj se dogodilo"

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.09.2016.
u 10:27

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump izazvao je nove kontroverze već drugi put govoreći o potencijalnom ubojstvu svoje demokratske suparnice Hillary Clinton.

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump izazvao je nove kontroverze već drugi put govoreći o potencijalnom ubojstvu svoje demokratske suparnice Hillary Clinton.

"Mislim da bi njezini tjelesni čuvari trebali odbaciti oružje. Razoružati se odmah", rekao je Trump na skupu u Miamiju. "Oduzmite im oružje ... da vidimo što bi joj se dogodilo".

"Oduzmite im oružje, ok? Bilo bi vrlo opasno", nastavio je. 

Roby Mook, voditelj izborne kampanje Hillary Clinton, osudio je te komentare rekavši da su neprimjereni za predsjedničkog kandidata.

"Ako je to učinjeno da se provociraju prosvjednici na skupu ili slučajno ili samo kao šala, svejedno neprihvatljivo je za nekoga tko želi biti vrhovni zapovjednik", rekao je Mook a izjavu prenosi CNN.

Komentara 12

GO
gooniegoogoo
10:48 17.09.2016.

bravo Donalde, poruka je; ovi šta bi nam oteli oružje, redovito hodaju uokolo 24h dnevno, 365 dana u godini s do zuba naoružanom pratnjom, hahahaha. Naravno, redovito ne žive i u kilometarskim lukovima izbjegavaju predivne multikulti kvartvove, koji su naravno slučajno jednobojni a nisu bijeli, ni žuti, ni crveni, ni smeđi, a u kojima su doslovno ratne zone. Hahaha, ljevičare u južni Chiacago, Detroit, Baltimore, južni LA, Compton, Watts, Stockton, Washington DC itd pa nek tamo prožive 2-3 godine, naravno svim tim predivnim multkulti liberalnim mjestima su zajedničke osobine; 1. stopa nasilnog kriminala usporediva s Afrikom. 2. višedestljatna vlast socijaldemokrata, 3. najstroži zakoni o kontroli oružja u USA. Apsolutna pobjeda lijevih politika.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
11:18 17.09.2016.

Ne lažite VL. Demokratska stranka se zalaže za oduzimanje oružja svim građanima SADa unatoč amandmanima US Ustava koji im pravo na držanje oružja jamči. Povukao je analogiju.. razoružajte se vi prvi.

DU
Deleted user
11:06 17.09.2016.

Naprijed Trump !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije