Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radoholičarka

Američka državna tajnica Hillary Clinton ponovo na dužnosti

'U.S. Secretary of State Hillary Clinton delivers remarks at the State Department in Washington on the deaths of U.S. embassy staff in Benghazi in this September 12, 2012 file photo. Clinton said Dece
Reuters/PIXSELL
07.01.2013.
u 09:58

Iako je tek nedavno puštena iz bolnice, Clinton je požurila vratiti se na obavljanje službene dužnosti

Nakon višednevnog odsustva zbog zdravstvenih problema, američka državna tajnica Hillary Clinton (65) u ponedjeljak se vraća na posao. Objavio je to State department, a informacija je potvrđena i ovotjednim rasporedom koji previđa niz službenih sastanaka i razgovora Clinton sa zamjenicima te dužnosnicima u Bijeloj kući, javlja Huffington Post.

Poslije tijekom tjedna susrest će se i s veleposlanicima Irske i Južnoafričke Republike te s afganistanskim predsjednikom Hamidom Karzaijem.

Clinton je 2. siječnja otpuštena iz Prezbiterijanske bolnice u New Yorku gdje se liječila od krvnog ugruška koji joj je otkriven nakon pretrpljenog potresa mozga. Puštena je na kućno liječenje nakon propisivanja antikoagulantne terapije, no mnogi su nagađali da će se poznata radoholičarka što prije htjeti vratiti na dužnost.

>>Odlazak kući varka, Hillary se vratila na još pretraga?

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:40 07.01.2013.

očito im se žuri da unište čovečanstvo

XA
xaron
20:26 07.01.2013.

Ne znam kako su ovoliko dugo izdrzali bez nje.

ST
strsica
22:05 07.01.2013.

Skrila sam se u misiju rupicu i cutim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije