Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNOSNI UGOVOR

Amanda Knox unajmila odvjetnika za prodaju autobiografskih prava

'Amanda Knox (L), the U.S. student convicted of murdering her British flatmate Meredith Kercher in Italy in November 2007, arrives at the court during her appeal trial session in Perugia September 30,
'ALESSANDRO BIANCHI'
06.12.2011.
u 21:20

Od povratka u domovinu Knox nije davala intervjue niti je istupala u medijima, a stručnjaci predviđaju kako bi objavom vlastitog svjedočenja mogla zaraditi nekoliko milijuna dolara

Amanda Knox (24), bivša optuženica za ubojstvo Meredith Kercher, unajmila je odvjetnika Baracka Obame koji će joj pomoći da ostvari što unosniji ugovor za prodaju prava na objavu autobiografije.

Nakon što ju je talijanskih sud u listopadu oslobodio optužbi za sudioništvo u ubojstvu britanske studentice, Knox se poslije četiri godine zatočeništva vratila kući u Seattle i od tad se u medijima spekuliralo o mogućoj prodaji prava za objavu njene biografije, prenosi Guardian.

Dave Marriott, glasnogovornik obitelji Knox, izjavio je kako je angažiran proslavljeni odvjetnik Robert Barnett koji će Meredith zastupati pred izdavačima te joj pomoći u procjeni ponuđenih prilika. Barnett je poznati stručnjak u pogledu izdavačkih prava čija lista klijenata uključuje neke od vodećih (bivših) svjetskih državnika poput Billa Clintona, Tonyja Blaira i Georgea W. Busha.

Od povratka u domovinu Knox nije davala intervjue, niti je istupala u medijima, a stručnjaci predviđaju kako bi objavom vlastitog svjedočenja mogla zaraditi nekoliko milijuna dolara.

Komentara 2

OB
OBSERVER8
22:26 06.12.2011.

Žalosno.

Avatar cro1com
cro1com
01:49 07.12.2011.

Amanda Knox (24), bivša optuženica za ubojstvo Meredith Kercher, unajmila je odvjetnika Baracka Obame koji će joj pomoći da ostvari što unosniji ugovor za prodaju prava na objavu autobiografije. // Kad se bavis kriminalom i trebas jako dobrog odvjetnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije