Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD BJELOVARA
Povratak na članak

Alkoholiziran prouzročio nesreću s pet ozlijeđenih osoba

Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač motocikla H.H. i njegova 27-godišnja suputnica S.Ž.

Komentari 10

MX
Mister X
08:19 19.10.2014.

Da je odrastao i posjeduju kuču sad bi ostao bez nje ovako zna se zakon je na njegovoj strani ! Zato jel je jeftin i balkanski . Ne predviđa da kada počne jednom bilo kad da radi da nadoknadi svuu štetu pa makr do mirovine to polako plačao državi sa kamatama - a oštečene več sada obeštetiti jednim određenim fondom koji je predviđen za ovakove slučajeve . Ili mi građani RH. nemamo zakonsku zaštitu pravo na to od majke domovine u našoj domovini . ???

VL
BJ
Bjelovar112
19:31 19.10.2014.

Nema veze sto nije odrastao onaj tko mu je dao da uopce sjedne za volan bez polozene auto skole kriv je kao i on . Ne vozi on sad prvi put . To je kucni odgoj . Ozljedenima zelim brz oporavak mada ce imati posljedice cijeli zivot .

VL
BJ
Bjelovar112
20:10 19.10.2014.

treba dodati da je nedavno isti vozac polupao BMW da mu je izrecena mjera zabrane polaganja kada je imao 17 godina zbog takve voznje I da golf kojim je sad napravio zlo nije bio registriran .

VL
GO
gogs0302
23:07 18.10.2014.

Prestrašno, koliko je pijanih vozača na cesti,a nitko ih primjereno ne kažnjava. Tajkun Mačešić s 1,89 projurio kroz crveno i usmrtio motociklistu od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja, mladić ni jedan. Uz pomoć odvjetnika, love, sudaca Mačešić se izvukao s 2 god.zatvora, a min.kazna je 3. I ovaj vozač se ne mora bojati zatvora, njemu će olakotna biti što ima 20 god.

VL
Avatar gecdra
gecdra
07:53 19.10.2014.

Kakve veze ima alkohol sa prevelikom brzinom ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.