Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez jamčevine

Ali Hasan (11), najmlađi bahreinski pritvorenik, pušten na slobodu

ali hasan, ali hassan
AFP/PIXSELL
12.06.2012.
u 21:56

Dječak je pritvoren zbog "ilegalnog okupljanja" i postavljanja barikade na cestu

Najmlađi bahreinski pritvorenik pušten je na slobodu do početka suđenja, prenosi CNN. Ali Hasan, za kojeg vlasti tvrde da ima 12, a udruge za ljudska prava 11 godina, uhićen je 14. svibnja zbog sudjelovanja u "ilegalnom okupljanju" s još desetak ljudi. Navodno je na cesti od kante za otpad napravio barikadu te na njoj palio gume.

Odvjetnik Mohsin Al-Alawai rekao je kako je nedavno posjetio malca, koji mu je plačući rekao kako nije sudjelovao u "ilegalnom okupljanju", te da je umoran i želi ići doma. Drugi odvjetnik, Shahalan Khamees, otkrio je kako je dječak pušten u utorak bez jamčevine, pod uvjetom da se pojavi na suđenju 20. lipnja. Vlasti su u ponedjeljak izvijestile kako je Hasan u pritvoru primao socijalnu pomoć i obrazovanje, te da je u srijedu završio posljednji ispit za šesti razred.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:39 13.06.2012.

LAKA ZARADA 100% PROBAJTE I NEĆETE POŽALITI :D http://www.youtube.com/watch?v=ML6MqZ9kLj8&feature=plcp ---> da link poplavi da ga možete stisnuti pošaljite ga nekomu :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije