Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNA DEMONSTRACIJA

Zašto su Rusi pred Vučićem ugurali psa u cijev ispunjenu tekućinom?

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.12.2017.
u 12:20

Rusi su razvili jedinstven sistem koji bi se mogao nazvati "tekućim disanjem".

Ruski potpredsjednik Dmitri Rogozin jučer je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, tijekom posjeta Moskvi, demonstrirao razne izume ruskih stručnjaka, a najviše pozornosti medija privukla je neobična demonstracija koja je uključivala i psa, piše The Earth Chronicles od Life

Rusi su razvili jedinstven sistem koji bi se mogao nazvati "tekućim disanjem". On živim organizmima omogućuje da dišu pod vodom uz pomoć tekućine koja ispunjava njihova pluća. 

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin
1/6

Posebno za Vučića izveli su demonstraciju tog sustava tako što su jazavčara ugurali u cijev s tekućinom, a poslije nekog vremena izronio je živ i zdrav. 

B92 piše da je Vučić potom psa pomazio i priznao da je impresioniran demonstracijom. Ruski mediji pišu da je taj sustav prvi put u javnosti prikazan baš pred srpskim predsjednikom.

Snimku dramatične demonstracije možete pogledati OVDJE

Komentara 70

HO
horton
12:41 20.12.2017.

"On živim organizmima omogućava da dišu pod vodom uz pomoć tekućine koja ispunjava njihova pluća." NE, NE i NE. On živim organizmima koji inače dišu zrak, NE omogućava da dišu pod vodom, nego mogu disati tu tekućinu (tj. mogu preživjetiti u toj tekućini, ne u vodi).

Avatar Proleter
Proleter
13:23 20.12.2017.

Novinar se nije udostojio raspitati kako će se koristiti ova patent tekućina - njemu je u ovoj priči najvažniji Vučić. Naime, tekućina će se koristiti kod dekompresijske bolesti, prerano rođene djece, kao i kod oporavka opečenih dišnih putova.

TR
tramontana
13:13 20.12.2017.

Kažu da u diplomaciji svaka gesta ima poruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije