Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet hrvatskoj

Aleksandar Vučić u nedjelju dolazi u Zagreb?

aleksandar vučić
Dino Stanin/Vecernji list
25.04.2013.
u 08:28

Prvi dopredsjednik srbijanske vlade, ministar obrane i koordinator sigurnosnih službi Aleksandar Vučić u ponedjeljak će se sastati s predsjednikom Josipovićem i premijerom Milanovićem, a planiran je i susret s ministrom Kotromanovićem

Kako doznaje beogradski Blic, prvi dopredsjednik srbijanske vlade, ministar obrane i koordinator sigurnosnih službi Aleksandar Vučić doputovat će u nedjelju u Zagreb, a sutradan će se sastati s predsjednikom Josipovićem i premijerom Milanovićem. Planiran je i susret s hrvatskim ministrom obrane Antom Kotromanovićem.

Blic tvrdi da su na ovom posjetu "zadnjih mjeseci intenzivno radili" dužnosnici međunarodne zajednice. 

– Washington i Berlin ustrajali su da Vučić ode u Zagreb, a ovaj posjet trebao bi biti uvod u susret predsjednika Srbije i Hrvatske Tomislava Nikolića i Ive Josipovića – tvrdi Blicov sugovornik "iz vrha vlasti". Beogradskom je dnevniku u hrvatskom Ministarstvu vanjskih poslova potvrđeno da u Zagreb dolazi visoko srbijansko izaslanstvo, ali ne i u kojem sastavu, a potvrdu o dolasku gostiju iz Beograda nisu potvrdili ni u uredima Ive Josipovića i Zorana Milanovića. Blic podsjeća na raniju Vučićevu izjavu da će u Zagreb ići ako ga pozovu jer "mi nikoga ne molimo, držimo do svoje zemlje".

>> Vučić: Prvi put bit će omeđena srpska regija na sjeveru Kosova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije