Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atentat afganistan

Aktivirao bombu na vjenčanju i ubio političara i još 20 osoba

u2
Foto: Agencije
1/2
14.07.2012.
u 08:18

Žrtva je Ahmad Khan Samangani, a napad se dogodio u pokrajini Samanagan na sjeveru zemlje. Ozlijeđeno je još 40 ljudi

Poznati afganistanski političar pao je kao žrtva bezočnog atentata. Ubojica je došao na vjenčanje njgove kćeri, pozdravio ga i zatim aktivirao bombu koja je osim živote političara i njegova atentarora, ubila još dvadeset osoba, doznaje BBC.

Žrtva je Ahmad Khan Samangani, a napad se dogodio u pokrajini Samanagan na sjeveru zemlje. Ozlijeđeno je još 40 ljudi. 

Etnički Uzbekistanac, Samangani je bio vojni zapovjednik poznat kao pristaša predsjednika Hamida Karzaija. 

Komentara 13

OB
-obrisani-
09:07 14.07.2012.

Nikada mira u Afganistanu, i uvijek ću reći: kako pomoći nekome ko ne želi da mu se pomogne. Pod hitno povući hrvatske vojnike iz Afganistana, neka drugi ginu za interese amerikanaca, dosta je tog uvlačenja u prkno.

PA
Papuk
10:56 14.07.2012.

14.07.2012. u 09:07h BRPLJOK je napisao/la: Nikada mira u Afganistanu, i uvijek ću reći: kako pomoći nekome ko ne želi da mu se pomogne. Pod hitno povući hrvatske vojnike iz Afganistana, neka drugi ginu za interese amerikanaca, dosta je tog uvlačenja u prkno. ............................................................................................... Zasto se ti brines..pa nece nitko tebe tjerati tamo??Jel bi se ti uvlacio Srbima i Rusima??

PA
Papuk
10:54 14.07.2012.

...zar naslov gore nije primjer ocite nepismenosti??Ako su novinari nepismeni kakav je tek narod??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije