Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadobio više ozljeda

Akrobat u cirkusu pao sa 26 metara visine, gledatelji u šoku

Pad akrobata,portal
screenshot/Youtube
14.03.2013.
u 22:47

Karo Christopher Kazungu jednostavno je propao kroz mrežu. Ostali članovi cirkusa potrčali su prema njemu nakon pada, a bio je pri svijesti kada ga je u bolnicu odvela hitna pomoć.

Gledatelji cirkusne točke u Moskvi ostali su u šoku kada je 22-godišnji akrobat tijekom izvođenja točke pao s visine od 26 metara, propao kroz zaštitnu mrežu i udario u tlo, javlja 9 News World.

Karo Christopher Kazungu jednostavno je propao kroz mrežu, piše The Moscow Times. Ostali članovi cirkusa potrčali su prema njemu nakon pada, a bio je pri svijesti kada ga je u bolnicu odvela hitna pomoć. Zadobio je nekoliko ozljeda. Direktor Great Moscow State Circusa Edgard Zapashny rekao je da je zaštitna mreža bila testirana prije početka predstave te da nije bilo nikakvih znakova da bi se ovakvo nešto moglo dogoditi.

>>VIDEO Tigar pred užasnutom publikom rastrgao trenera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije