Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako tako nastavi, Plenković neće pobijediti

Da bi netko povjerovao predizbornim obećanjima nužno je ogoliti jezik, ukloniti iz njega sve primjese birokratskih i diplomatskih formi, jer dok god su one tu, jasan su znak da onaj tko ih izgovara zapravo – ni sam sebi ne vjeruje

Komentari 5

Avatar abakus
abakus
13:23 25.08.2016.

HDZ je poručio da će ukinuti porezne olakšice - što je najgora moguća antinatalitetna mjera koju je netko mogao uopće zamisliti. Može nakon toga Plenković i dubiti na glavi ako hoće, može obećavati brda i doline, ali što se mene tiče, HDZ je zauvijek prekrižen s popisa stranaka za koje bih mogao glasovati. Nikad, ama baš nikad neću dati svoj glas stranci koja u teškoj demografskoj situaciji želi donijeti jednu ovako groznu antinatalitetnu mjeru. Takav potez ravan je umorstvu, genocidu naroda. Nikad!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.