Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele Ladićev projekt
Povratak na članak

Ako radovi ne počnu do srpnja, gradnja golf resorta pada u vodu!

Svi potrebni dokumenti već su dobiveni. Načelnik Ližnjana Srećko Ševrlica kaže da ima informaciju kako se zadnji potpisi za projekt čekaju u Ministarstvu turizma.

Komentari 2

BU
bumbuš
22:03 19.03.2010.

Svako investiranje u Hrvatsku je potrebno podržati. Treba samo od investitora zahtijevati da svom projektu priloži i kvalitetnu garenciju kvalitetne i poznate banke. U tom slućaju ne bi se događalo. da investitor lijepim pričama dobije koncesiju, pa je zatim preprodaoda nekom trećem, koji preko tog \" posla \" opere milione eura.

VL
VI
Vito
17:53 20.03.2010.

bumbuš - ne znam gdje imaš zemlju, ali bi bilo zanimljivo da ti dođu i u ime zakona o golfu jednostavno i bez naknade oduzmu. – Većinom je to državno zemljište dano u koncesiju na 40 godina. Država se odreklaa novca na račun koncesije, što za općinu znači približno 100.000 kuna godišnje. 100.000 godišnjeg gubitka puta 40 godina jednako 4.000.000 kuna. Nije puno u odnosu na uloženo 150.000.000 eura ili 1.050.000.000 kuna Ne treba zaboraviti da članstvo u klubu košta otprilike 20.000 dolara godišnje ili, gle čuda 100.000 kuna, taman koliko plati jedan član članarinu. Nešto kao gradonačelnik Zagreba - jedan član skupštine dioničkog društva plati članarinu, a ostali igraju beplatno, dok građani plaćaju njihovu igru. Niti to da domaći nosaći i tragači za golf lopticama nakon odlaska članova imaju pravo igrati golf s njihovim odbačenim lopticama. No, tako je u drugim poltronskim državama. Kako će biti kod nas vidjet će lokalci. Žalosno kako se poklanjamo. No, to je za nekog cijena razvoja. Za Hrvatsku sigurno nije, a ako se lokalci vesele igranju golfa, dobro za njih. Tako će lakše ukinuti škole, jer za skupljanje i traženje golf loptica nema potrebe za školovanjem, obrazovanjem, napretkom. Napreak je već postignut.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.