Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iranski ajatolah:

'Ako Izrael napadne sravnit ćemo Tel Aviv i Haifu sa zemljom'

Davis kup zdrijeb
Foto: video
1/2
21.03.2013.
u 21:41

- S vremena na vrijeme cionistički režim (Izrael) prijeti da će pokrenuti vojnu invaziju, ali znaju da ako naprave i najmanju grešku da će Islamska Republika sravniti Tel Aviv i Haifu sa zemljom - kazao je ajatolah.

Vrhovni iranski vjerski vođa, ajatolah Ali Hamnei, rekao je da će Iran razoriti izraelske gradove Tel Aviv i Haifu, ako ih Izrael napadne, piše RT.

- S vremena na vrijeme cionistički režim (Izrael) prijeti da će pokrenuti vojnu invaziju, ali znaju da ako naprave i najmanju grešku da će Islamska Republika sravniti Tel Aviv i Haifu sa zemljom - kazao je ajatolah tijekom televizijskog obraćanja.

Izrael prijeti vojnom akcijom protiv Irana ukoliko ta država ne zaustavi nuklearne aktivnosti za koje Zapad strahuje da vode izradi atomske bombe. Teheran odbacuje optužbe te tvrde da im nuklearni program služi za mirnodopske svrhe.

Hamnei je kazao i da se ne protivi direktnim razgovorima o nuklearnom programu sa SAD-om. - Nisam optimističan u vezi tih razgovora. Zašto? Zato što nam prijašnja iskustva govore da razgovori sa američkim dužnosnicima ne znače da zajedno sjednemo i dođemo do logičnog rješenja. Ono što oni smatraju razgovorom je da mi sjednemo i razgovaramo sve dok ne prihvatimo njihovo stajalište - rekao je ajatolah.

>>Američki agent umalo slučajno likvidirao iranskog predsjednika

Komentara 29

OB
-obrisani-
11:14 22.03.2013.

22.03.2013. u 09:24h Alfons_x je napisao/la: Svatko tko sumnja u moje navode preporučujem neka posjeti izrael i porazgovara sa stanovništvom … Alfons, na temelju čega nam daješ ovaj dobronamjerni savjet?

DU
Deleted user
22:07 21.03.2013.

Ono što oni smatraju razgovorom je da mi sjednemo i razgovaramo sve dok ne prihvatimo njihovo stajalište. Točno, sjedi pet.

YU
yututu
22:16 21.03.2013.

Znači, Dragi Vođa udara na amere, a Ajatolah na zione .....a Kina, Rusija, Rvacka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije