Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA KONCERTA

Aki Rahimovski: Ljubav će carevati u Areni Varaždin

parni valjak
04.02.2011.
u 12:31

Pjevač Parnog Valjka najavio je koncert 11. veljače, kojim se otvara koncertna sezona dvorane i počinje obilježavanje 35 godina benda

- Od kud ti je žena, od tam si i ti! Ja sam varaždinski zet i puno me toga veže uz grad baroka. Od prošlog koncerta proteklo je gotovo 14 mjeseci, ali kao u trenutku. Arena je tad bila puna, iako je bio dubok snijeg. Imamo najbolju publiku i zato se stalno vraćamo - najavio je na press konferenciji u petak u podne Aki Rahimovski koncert Parnog Valjka. Koncert će se održati u Areni Varaždin 11. veljače u 20 sati, uz Dan zaljubljenih. Bend će stoga uglavnom izvoditi ljubavne balade.

- Ljubav će carevati u dvorani. Mi koncert ne dolazimo odraditi, uživamo u svome radu - kaže Aki.

Varaždinski koncert, osim što će otvoriti koncertnu sezonu Arene u 2011. godini, bit će i početak slavlja 35 godina Parnog valjka.

- Do kraja svibnja izaći će naš novi album. U ponedjeljak ćemo na radijskim stanicama u šest država bivše Jugoslavije istodobno pustiti treći singl s tog albuma "Aleluja, još vjerujem u nas". A uživo ćemo tu pjesmu premijerno izvesti u Varaždinu - najavljuje.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Sponzor Branka dijelit će paketiće s bombonima posjetiteljima tribine Plus, a Spa & Golf resort Sveti Martin jedan će par odabrati na koncertu i nagraditi "ljubavnim aranžmanom".

Karte stoje od 80 do 120 kuna, a dosad ih je prodano oko tisuću.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Ninach
02:00 05.02.2011.

Aha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije