Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NA SUDU

Ajkić četvrti put osuđen zbog krađa i provala

'20.10.2011. Karlovac - Pravosudna policija dovodi na sud Alena Ajkica na rociste zbog optuzbe na pljacke. Ajkic vec odsluzuje zatvorsku kaznu, a javnosti je poznat od kad je optuzio karlovacke polica
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
20.10.2011.
u 16:00

Sudac Michal Daneček krivim ga je proglasio zbog tri provale i krađe, počinjene lani u kolovozu, rujnu i studenom.

Alen Ajkić, koji je u javnosti poznat nakon što ga je policija pretukla na benzinskoj postaji, na Općinskom sudu u Karlovcu četvrti je put nepravomoćno osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora.

Sudac Michal Daneček krivim ga je proglasio zbog tri provale i krađe, počinjene lani u kolovozu, rujnu i studenom. Teretilo ga se da je krao novac i mobitele.

– Jedno je kazneno djelo, u kojem je snimljen nadzornim kamerama, optuženi priznao, dok u druga dva nije uspio objasniti odakle mu sporni mobiteli pa se zaključuje da ih je upravo on ukrao, pogotovo što se način krađa podudara s njegovim modusom operandijem. Minimalna kazna za svako od ova tri kaznena djela je šest mjeseci, a okrivljeni je tražio da mu se izrekne uvjetna osuda, tvrdeći da je već dovoljno dugo u zatvoru. S obzirom na njegovu prethodnu osuđivanost, to nismo mogli uvažiti – obrazložio je presudu sudac Daneček.

Ajkić je zbog krađa i provala u prethodna tri slučaja kažnjen na godinu, godinu i pol i tri mjeseca zatvora.

Ključne riječi

Komentara 8

UT
utvara73
14:11 22.10.2011.

Sve su te osude slabe pa zato i radi takve gluposti, samo neka ga dobro oderu za primjer ostalima jer od džukele nikad rasni pas a on je đžukela kojoj nikad dosta

ZE
.zeitgeist.
16:24 20.10.2011.

Eto, da se radi o Horvatinčiću ( kojem se sudi za kudikamo teža djela), ne bi ni bilo suđenja.

CZ
carlos_zg
16:38 21.10.2011.

Smeće kao i svaki cigo.. Pozdrav policajcima koji su ga pretukli! Trebali su ga i više i jače..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije