Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milenijski summit

Ahmadinejad: Napad na Iran izazvat će rat bez granica

ahmadinedzad
AFP
21.09.2010.
u 19:54

U svome kaotičnom govoru na summitu optužio je kapitalizam za sva zla koja se u ovome svijetu događaju. Pozvao je na temeljitu i korjenitu reformu nepravednog i nedemokratskog svjetskog poretka.

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinejad, koji sudjeluje na Milenijskom summitu, kazao je da će napad na iranska nuklearna postrojenja izazvati "rat bez granica". 

– Sjedinjene Države ne znaju kako izgleda pravi rat jer ta zemlja nikada nije vodila ozbiljan rat niti je ikada pobijedila u ratu – naglasio je Ahmadinejad. U razgovoru s novinarima ustvrdio je da se nitko neće usuditi napasti Iran te da je cionistički režim mala točka na karti svijeta, čak tako mala da ne predstavlja nikakav faktor u jednadžbi.

U svome kaotičnom govoru na summitu optužio je kapitalizam za sva zla koja se u ovome svijetu događaju. Pozvao je na temeljitu i korjenitu reformu nepravednog i nedemokratskog svjetskog poretka. Iranski predsjednik Ahmadinejad u nekoliko se navrata žali na prijevod njegova govora tvrdeći da prevoditelji čitaju unaprijed prevedeni tekst i da ne prevode njegove komentare i digresije.  

Ključne riječi

Komentara 877

OB
-obrisani-
22:25 22.09.2010.

Ovo je najčešći slogan koji internet Irana trpi... »Blocked by Islamic Republic of Iran Broadcasting«.

OB
-obrisani-
22:26 22.09.2010.

LN. svima. ;o)

OB
-obrisani-
15:35 22.09.2010.

A da ti sebi staviš jednu metalnu kopču protiv \"potresa.\".. Dario kakve kopče mogu spriječiti pojave potresa i rušenje zgrada... Ovisno o jačini i epicentru kako kopče djeluju u tom smislu Pojasni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije