Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zaboravljeni' slučajevi
Povratak na članak

Agrokor na led stavio priču o HEP-u, Ini, MOL-u i reformi

Kako će hrvatski presedani, od zakona za Agrokor do sudaca kojima je naknadna intervencija u ugovorne odnose ustavna, utjecati na strance da ulože u Hrvatsku

Komentari 10

NA
navijeke
08:49 11.04.2017.

Količina 'vrućih krumpira' ostavljenih na 'guljenje' ovoj vladi jednostavno je zastrašujuća i gotovo jednaka onoj koju je za DR morala svladavati vlada nacionalnog jedinstva. Nadam se da će uspjeti, za dobro svih nas, ali bojim se da šesnaest godina prebacivanja vrućih krumpira nije moguće riješiti u samo jednom mandatu. Pogotovo kad se sjetim da bolne rezove tek treba napraviti.

VL
Avatar Þollý
Þollý
12:58 11.04.2017.

Lako je njima. Oni imaju para i veza za privatne klinike. A mi???? Tek sad cemo mi, koji se jedva prehranjjemo, nametnuti da cemo morati sve placati. I necemo imati od cega. Krepavati cemo bolesni. Necemo imati novaca ni za obicni antibiotik. Sve cemo placati. O bolnickom lijecenju, ko ima para......:( :( Gorili svi oni u paklu.

VL
ER
Erick
09:30 11.04.2017.

Sada vec vidim veliku navalu investitora koji jedva cekaju da ih Hrvatska pozove. U svijetu se smanjuje porez kompanijama koje zele da ulazu a u Hrvatskoj se cak ne postuju potpisani ugovori. Zato ce Hrvati I Hrvatska placati kamate of 10% dok drugi dobiju za 2%. Kako smo mi uvijek najljepsi, najdareniji I suvise pametni, nije nam potreban savijet pametnih. Imamo drzavu iz koje svi bjeze zbog korupcije I kriminala I "postenog" sudstva.

VL
AN
antonelić
11:12 11.04.2017.

mlogo hteli mlogo zapčeli ...

VL
FN
Fr@njo
11:13 11.04.2017.

naravno , jer ne stignu biti svugdje.Premjer i ekipa pola vremena provedu u voznji, davanju izjava pred diplomantima prof.Lalica sa FPZ,ostalo je, derneki po vatrtogasnim i slicnim proslavama.. Vlada treba imati osobu za odnose sa povise navedenima, kao i u i u svakoj zemlji koja je ozbiljna ili zeli biti.

VL
GR
grivec
09:37 11.04.2017.

Najstravičnija spoznaja nakon 22 godine vladavine roda moga u miru, da kroz povijest tuđinskih vladara nad ovim narodom, ta tuđinske vlasti i nije najgore što nas je moglo snaći. Izgledno je da prava tragedija tek slijedi.

VL
Avatar sindarela
sindarela
10:01 11.04.2017.

Sad kad nam budu pustili film o Gotovini sve će zamrznuti HEP, INU,MOL Agrokor

VL
JU
jurajuric116
09:28 11.04.2017.

največi je problem da mi nikak da se rešimo "skupe države". svi ti krumpiri postoje zato da se financira ta skupa država, a ne zato da nekome od građana bude bolje. dok oni spominju reforme, ja odma kužim da je to močugom po glavi stanovnika pa da bi njima bilo bolje. i dok velim njima mislim na sve i desne i lijeve i centar i sve druge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.