Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Agonija Imunološkog možda pri kraju, ali 
tko je kriv za propast?

U tehnologiju Imunološkog nije se ulagalo 20 godina, interesa za spas nije bilo

Komentari 5

KA
kajinx
12:26 27.03.2015.

Tko je kriv za propast? Vlada! To je dio plana 21.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:24 27.03.2015.

Imunoloski zavod je nekad bio suradna ustanova Svjetske Zdavstvene Organizacije (WHO) i jedna od najboljih i najprofitabilnijih tvrtki u cijeloj Hrvatskoj. Osnovni cilj je ne odgovoriti tko je kriv za njegovu propast jer oligarsi koji su ga opljackali ne zele da se to dozna.

VL
DI
dinamojavolim1
12:40 27.03.2015.

tko je kriv za propast????da nisam mozda ja???

VL
MA
Machak
13:47 27.03.2015.

"Nije svejedno čiju ćemo krv primiti" ???? Je li novinar svjestan što je tu napisao???? I da, ova vlada je naravno već tamo 1988. godine počela rovariti protiv Imunološkog - stvar je vrlo jednostavna, vrli djelatnici Zavoda umjesto da ulažužu u tehnologiju dijelili su plaće, A kad je stvar pukla onda je krenula ona "Državo daj!". Bljak. Nek iz zatv ore. A ova Visia Croatica je prevara nad prevarama, vidjeti ćete kako će ispasti kad im država ne prihvati ponudu i kad budu trebali vratiti pare "ulagačima"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.