Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR ŠKRLEC:
Povratak na članak

'Agencija za ugljikovodike i Vlada prekršile su Zakon o zaštiti okoliša'

Očekujem da Zmajlović, Vrdoljak i Dorić konačno počnu raditi po zakonima RH, poručio je Škrlec

Komentari 8

TR
tracy
13:13 23.01.2015.

Agencija za ugljikovodike- Alan Ford Agencija za gubljenje vremena i istrazivanje ruda.

VL
TH
than
13:12 23.01.2015.

To je najmanje bitno. Bitno je da su izmislili jos jednu novu agenciju za uhljebljivanje podobnog kadra. Slijedeca je na redu Agencija za prodavanje magle.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:38 23.01.2015.

...ili da prestanu raditi...

VL
DU
Deleted user
13:41 23.01.2015.

Jako je zgodno bilo unilaženje u EU. Međutim, naši vladajući uopće nisu svjesni da više ne mogu radit što im padne na pamet. Zakoni i sve drugo o čemu odlučuju mora biti u skladu s propisima nove federacije u kojoj smo već više od godinu dana. Problem je što je i sama EU u banani pa se ne stignu bavit našim fakinima.

VL
BA
beto_alonso
15:33 23.01.2015.

Napokon jedan projekt Vlade koji ima glavu i rep. Sve je odlično napravljeno, od izbora Spectuma i IHS-a kao snimatelja seizmika i glavnog konzultanta pa do dodjele istražnih područja. Ovo je pokazatelj što i kako dalje u Hrvatskoj i na koji način se privlače respektabilni investitori. Očekujemo novi natječaj na kopnu a potom i u Dinaridima. Exxona, Chevrona i ostalih velikih nema jer su u fazi procjene procijenili da su moguća nalazišta za njih mala i uz ovu cijenu nafte (pala sa 115 na 60$ po bbl) nisu naročito ekonomski zanimljiva. Ipak, Marathon, ENI i OMV su respektabilne kompanije. Sve pohvale Vrdoljakovom timu na čelu s Barbarom Dorić. Zelena ekipa tipa Vidan, Piršić i društvo godinama je vrištala protiv rafinerija Siska i Rijeke i njihovog zagađivanja zraka. Sada su vjerojatno zadovoljni postignutim rezultatima a po nalogu istoga gospodara krenuli su rušiti i ovaj projekt.

VL
PL
plavapašteta
16:00 23.01.2015.

ova država se mora ponašati odgovorno, zeleni bi živjeli od ekoloških kredita koje treba vračati, a to jedino može industrija ili eksploatacija

VL
KP
karlo.petrik
16:10 23.01.2015.

Stvarno si naivan kad zahtijevas da Vlada radi konacno na osnovu zakona . Zakon je pisan samo za narodni puk ali ne iza politicare , oni su nedodirljivi kao i kasta u indiji rade kaj hoce i tumace zakon kako njima odgovara, jer Drzava je stvorena za njih a ne obratno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.