Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pacijenti oboljeli
Povratak na članak

Agencija za lijekove: Sezonsko je cjepivo protiv gripe sigurno

Šef nacionalnog Povjerenstva za nuspojeve u HALMED-u Darko Krnić kaže da je nakon svih analiza zapravo samo jedna prijavljena nuspojava vjerojatno povezana uz cjepivo

Komentari 4

MA
Maroje2312
11:41 02.10.2012.

Sigurno ali sa posljedicama.

VL
KA
kajinx
11:56 02.10.2012.

Evo ga, opet su počeli! Pogledajte na YouTube šta Bill Gates kaže o smanjenu stanovništva cjepljenjem.

VL
OB
-obrisani-
13:07 02.10.2012.

Da da, tako je isto bilo sigurno i ono cjepivo protiv svinjske gripe od kojeg je masa ljudi ostala šepava. Ljudi, klonite se lijekova i cjepiva i ne slušajte farmaceutsku mafiju jer to je najgora i najperfidnija mafija koja postoji.

VL
SJ
Sve je uzalud
14:44 02.10.2012.

Nikako uzimati, nikako, prirodan imunitet. Nova cijepiva stigmatiziraju cjepljene. Mjenjaju likvor, mjenjau DNK, iskrivljuju gene. Može da ti se dogodi da se probudiš crnac. ili progovoriš jezik plemena Gkiki sa Papue, zapravo da postaneš pjesnik na njihovom jeziku. Ili ti se digodi da ti je sve jasno oko tebe a da jedino nje prepoznaješ svoje bližnje ili da njih samo ne vidiš. Begaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.