Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ured europskog javnog tužitelja

Agencija od koje drhte zemlje EU: Od 22 članice RH ima najviše presuda u predmetima EPPO-a

19.04.2023.
u 08:32

Po nalogu Ureda europske javne tužiteljice (EPPO) policija je u Vinkovcima uhitila bivšu ministricu regionalnoga razvoja i fondova EU Gabrijelu Žalac, a cijela ta priča postala je za USKOK i DORH posebno neugodna kada se ispostavilo da Zlata Hrvoj Šipek, glavna državna odvjetnica, nije u Saboru govorila istinu kada je pojašnjavala što se s tim predmetom događalo

Komentara 6

Avatar fidelio
fidelio
08:42 19.04.2023.

Ne drhte zemlje, nego kriminalci - zemlje, naprotiv, cvatu kad postoji vladavina prava. Narodu je u interesu da se kriminal sprečava, a da kriminalna rabota postane teret onima koji se njome bave.

SS
simpatican.simpa
09:02 19.04.2023.

Kakve presude, nema ni jedne presude, jedino su podigli optužnice. Smiješan članak. Nama treba izvanredna pravna pomoć, da strani suci najprije naprave reda u našem pravosuđu, jedan dio zatvore, jedan dio zahvaliti na suradnji i neradu i ono malo štoo ima potencijala da konačno počnu raditi ono što su učili na faksu i da poštuju zakletvu koju su dali.

Avatar krcedolac
krcedolac
10:05 19.04.2023.

Zašto li je to tako, nikako da se dosjetim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije