Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabotaža

Afganistanska policajka smaknula američkog vojnog savjetnika

afganistan (1)
Reuters
24.12.2012.
u 09:57

Napadi "iznutra" podrazumijevaju da afganistanske snage okreću oružje prema Amerikancima s kojima bi trebali surađivati

Američki vojni savjetnik ubijen je u Afganistanu u sjedištu policije, izvijestili su iz NATO-a. Savjetnika je smaknula afganistanska policajka.

Šef kriminalističkog odjela Mohammad Zahir kazao je da je riječ o napadu \"iznutra\". Takvi su napadi česti, a podrazumijevaju da afganistanske snage okreću oružje prema Amerikancima s kojima bi trebali surađivati.

Ovo je prvi put da je okidač povukla žena.

>>Afganistan: U vojnoj bazi NATO-a ubijena dva vojnika

 

Komentara 13

Avatar madcap
madcap
11:22 24.12.2012.

Napad iznutra? Jeste li sigurni? Kako znate da motiv nije osobni? Treba prvo vidjeti što je tu bilo, a ne sve odmah proglašavati politikom i terorizmom. Članak je, blago rečeno, neozbiljan i površan s zaključkom ničim argumentiranim.

IR
.Iran
12:14 24.12.2012.

Naivna zenica kojoj ce zivot pod talibanima ili slicnim divljacima sigurno biti daleko bolji,

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
11:14 24.12.2012.

Kaj nije shvatila da su je Amerikanci oslobodili i donjeli joj demokraciju? Valjda je zaluđena prljavim lažima o vojnoj okupaciji i američkom imperjalizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije