Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Afganistan: Hrvatski vojnik čistio pištolj pa propucao kolegu

afganistan, hrvatski vojnici
Boris Ščitar
20.06.2011.
u 17:31

Pripadnik 17. hrvatskog kontingenta završio je s prostrijelnom ranom lijeve potkoljenice. Odmah je operiran te je izvan životne opasnosti

Neobična nesreća dogodila se danas u Afganistanu među hrvatskim vojnicima. Naime, dok je jedan od pripadnika 17. hrvatskog kontingenta čistio pištolj nehotično je ozlijedio svoga kolegu u kampu na sjeveru Afganistana.

Nesreća se dogodila oko 12 sati po hrvatskom vremenu, a vojniku je prostrijeljena lijeva potkoljenica, izvijestilo je Ministarstvo obrane RH.

Ozlijeđenom vojniku na mjestu događaja pružena je liječnička pomoć te je potom prebačen u njemačku vojnu bolnicu u kampu Marmal gdje je operiran.

– Ozlijeđeni pripadnik OSRH izvan je životne opasnosti, a nesretan slučaj dogodio se tijekom planirane aktivnosti čišćenja i provjere osobnog naoružanja. Ispitat će se sve okolnosti događaja - kaže se u priopćenju MORH-a.

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar humbaba
humbaba
20:07 20.06.2011.

to je samo opomena mrskom neprijatelju,kad vide kaj radimo sebi,kaj bu mislili kaj ćemo radit njima:)

Avatar carlito
carlito
20:42 20.06.2011.

Ja sam ti rekao. Ti sam zakljuci. Skrivanje iza nicka i laznog e-maila je cool. Ali svi mi imamo IP adresu . Ili si \"iznutra\" pa si razocaran, ili si bio \"unutra\" pa si razocaran. Mozda si htio \"unutra\" paa si razocaran je nisi dovoljno \"lijen\" Muci tebe \"korito\" Ne zelim vise polemizirati. Pametan ce razumjeti.

CH
chemica
18:12 20.06.2011.

Više je hrvatskih policajaca stradalo od \"ruke\" vlastitog pištolja nego ovih našijeh legionara u Afganistanu od talibanskog metka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije